ACTUALITATEMinistrul Afacerilor Interne, Lucian Bode: În noaptea de 1 spre 2 mai,...

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode: În noaptea de 1 spre 2 mai, circulaţia persoanelor este permisă doar în cazul participanţilor la slujbele religioase

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, vineri, că în noaptea de 1 spre 2 mai, circulația persoanelor este permisă doar în cazul participării la slujbele religioase de Paşti, anunță Agerpres.

Chiar nu vor avea ce activități să desfășoare în noaptea de 1 spre 2 mai, alta decât participarea la slujba religioasă, a subliniat ministrul de Interne.

„Sunt convins că milioanele de credincioși care vor participa la procesiunile religioase vor da dovadă de echilibru, de simț civic crescut, înțelegând că încă traversăm o perioadă critică, comportamentul fiecăruia dintre noi fiind decisiv în lupta pentru stoparea acestei pandemii. În noaptea de 1 spre 2 mai, circulația persoanelor este permisă doar pentru participanții la slujbele religioase.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Subliniez acest lucru pentru a ruga toţi cetățenii care nu participă la slujba de Înviere să rămână acasă. Nu de alta, dar chiar nu vor avea ce activităţi să desfăşoare în noaptea de 1 spre 2 mai, alta decât participarea la slujba religioasă”, a spus Bode, într-o conferinţă de presă la Cluj-Napoca, potrivit sursei citate.

Reamintim că, la începutul lunii aprilie, Guvernul a decis să anuleze restricțiile de circulație în noaptea de Înviere, după cum a relatat R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT