vineri, mai 24, 2024
ACTUALITATEUn furnizor de echipamente auto anunță vremuri grele pentru producătorii de mașini...

Un furnizor de echipamente auto anunță vremuri grele pentru producătorii de mașini electrice

OPmobility, furnizor francez de echipamente auto, anunță vremuri grele pentru producătorii de mașini electrice. Tot mai mulți clienți evită vehiculele electrice prea scumpe, potrivit g4media și bloomberg.

„Mulți dintre clienții noștri pierd cote de piață sau au volume care sunt sub așteptările lor”, a declarat directorul general al OPmobility, Laurent Favre.

În ultimele luni, cererea pentru mașini electrice a fost ntr-o continuă scădere. Principalele motive sunt legate de creșterea economică lentă și scăderea subvențiilor. Tesla a redus prețurile în China, SUA și Germania, după ce vânzările din primul trimestru au fost dezamăgitoare. Compania lui Elon Musk a anunțat, de curând, și concedierea a 10% dintre angajați.

Pe piaț își fac însă loc modelele chinezești, care sunt mult mai ieftine decât mașinile electrice occidentale.

„Unii dintre clienții noștri reduc prețurile vehiculelor lor pentru că sunt prea scumpe. Mulți dintre clienții noștri au întârzieri de producție”, a mai zis Favre.

OPmobility produce echipamente auto, cum ar fi bare de protecție, module frontale și sisteme de iluminat. Acestea sunt furnizate producătorilor de automobile, inclusiv Tesla, dar și producătorilor de camionete, camioane, trenuri și avioane.

Compania franceză va continua să încerce să obțină prețuri mai mari pentru produsele sale în trimestrul curent și în următorul, pentru a contracara costurile ridicate ale energiei și ale forței de muncă, a declarat directorul general.

OPmobility își propune să își dubleze veniturile în SUA în următorii cinci ani. Recent, a inaugurat o fabrică în Austin, Texas, și intenționează să investească într-o unitate de producție în Michigan după ce a câștigat o comandă de hidrogen în SUA. De asemenea, construiește noi instalații în India și China, a declarat Favre.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

 1. Și încă un economist marxist (Michael Hudson) spre edificarea (în 20 min 15sec, la viteză dublă) d-nei Ivan în privința marxiștilor:

  https://www.youtube.com/watch?v=inFlC2LjyRs

  Pe la 12:20 o bârfă interesantă (care ar trebui să vă ridice părul măciucă!), dar cea mai mare parte este edificatoare în privința economiștilor marxiști: vor socialism!

  Mint americanii Hudson și Wolff ?

 2. Spre știința d-nei Ivan: Richard D. Wolff îi spune cum arată Stânga (radicală bine):

  https://www.youtube.com/watch?v=m5rtUZlGABo

  Surpriză! N-are legătură cu sexu’, cu WC-u’,, cu pronumele, cu curcubeul – ori cu alte libertăți făcute faimoase de Democrația târzie.

  Vrea să le … cumpere afacerile! Unei ticăloșii atât de perfide, ce-i poate răspunde Dreapta ? „Cum, să ajungem … angajați ?! Chiar și șomeri ?!? Niciodată!”

 3. „Pe piaț [sic!] își fac însă loc modelele chinezești, care sunt mult mai ieftine decât mașinile electrice occidentale.”

  Asta n-a mai avut loc în titlu!

  Acum câteva zile, Stânga americană bârfea că ai lor s-au baricadat, impunând tarife vamale care să le facă scumpe mașinile electrice chinezești (care ar fi și mai bune!). (De-)om trăi, om vedea – cine cât minte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE