ACTUALITATEMarian Munteanu: Președintele Trump a greșit îndemnând demonstranții să mărșăluiască spre Capitoliu...

Marian Munteanu: Președintele Trump a greșit îndemnând demonstranții să mărșăluiască spre Capitoliu fără a se asigura că acele mulțimi sunt astfel organizate și coordonate încât să fie garantat caracterul PAȘNIC al demonstrației

Marian Munteanu, fostul lider al studenților din anii 90, spune că președintele SUA, Donald Trump, a greșit când nu s-a asigurat că marșul de protest din fața Capitoliului de miercuri va fi pașnic.

Marian Munteanu, un susținător declarat al președintelui Trump, spune că atacatorii clădirii simbol a Americii au dat o lovitură mortală valorilor pe care pretind că le apără.

„Este uimitor cum, uneori, chiar și conducătorii cu experiență pot cădea în capcană.
Violența distruge credibilitatea oricărui protest democratic, lucru ușor de înțeles și binecunoscut de multă vreme.
Președintele Trump a greșit îndemnând demonstranții să mărșăluiască spre Capitoliu fără a se asigura că acele mulțimi sunt astfel organizate și coordonate încât să fie garantat caracterul PAȘNIC al demonstrației. (Sau, poate, i s-au dat asemenea asigurări?… Nu putem ști.)
Apelurile sale la non-violență au fost transmise când era deja prea târziu. Atacatorii (fie indivizi infiltrați, fie grupuri radicalizate, fie simpli demonstranți purtați de val) care au pătruns în Capitoliu i-au dat o lovitură letală atât Președintelui cât și valorilor democratice pe care pretindeau că le apără”, a scris Marian Munteanu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

De notat este că Marian Munteanu cunoaște bine mediul conservator american, fiind invitat în fiecare an în Statele Unite la diferite evenimente importante organizate de dreapta de peste Ocean.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate