ACTUALITATEIncidente la Washington: Patru persoane au decedat, o femeie fiind împușcată de...

Incidente la Washington: Patru persoane au decedat, o femeie fiind împușcată de poliția Capitoliului. 52 de persoane au fost arestate

În SUA, în urma violențelor de la Capitoliu și-au pierdut viața patru persoane, o susținătoare a lui Donald Trump fiind împușcată de poliție, în timp ce alte 52 de persoane au fost arestate, transmit agențiile de presă internaționale.

Femeia decedată miercuri după a fost împușcată de poliție în sediul Congresului SUA, la Washington, se numea Ashli Babbitt şi era veteran de război și susținătoare a lui Donald Trump, anunță Digi24, care citează BBC.

În plus, pe lângă femeia împușcată, au mai murit trei persoane, o femeie și doi bărbați.

Șeful poliţiei din Washington DC, Robert Contee, a anunțat, într-o conferinţă de presă desfăşurată miercuri noaptea târziu, că au fost arestate 52 de persoane din care 47 au legătură cu încălcarea interdicţiei de circulaţie după ora 18:00, decizie impusă de primarul Muriel Bowser, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Alte câteva persoane au fost arestate pentru deţinerea fără permis a unor arme de foc.

America a devenit scena unor imagini incredibile, care au făcut înconjurul lumii, după ce manifestanți pro Trump au pătruns în clădirea Congresului. Senatorii și Mike Pence au fost evacuați în tunele subterane, după cum a relatat R3Media.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate