ACTUALITATEIncidente la Washington: Patru persoane au decedat, o femeie fiind împușcată de...

Incidente la Washington: Patru persoane au decedat, o femeie fiind împușcată de poliția Capitoliului. 52 de persoane au fost arestate

În SUA, în urma violențelor de la Capitoliu și-au pierdut viața patru persoane, o susținătoare a lui Donald Trump fiind împușcată de poliție, în timp ce alte 52 de persoane au fost arestate, transmit agențiile de presă internaționale.

Femeia decedată miercuri după a fost împușcată de poliție în sediul Congresului SUA, la Washington, se numea Ashli Babbitt şi era veteran de război și susținătoare a lui Donald Trump, anunță Digi24, care citează BBC.

În plus, pe lângă femeia împușcată, au mai murit trei persoane, o femeie și doi bărbați.

Șeful poliţiei din Washington DC, Robert Contee, a anunțat, într-o conferinţă de presă desfăşurată miercuri noaptea târziu, că au fost arestate 52 de persoane din care 47 au legătură cu încălcarea interdicţiei de circulaţie după ora 18:00, decizie impusă de primarul Muriel Bowser, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Alte câteva persoane au fost arestate pentru deţinerea fără permis a unor arme de foc.

America a devenit scena unor imagini incredibile, care au făcut înconjurul lumii, după ce manifestanți pro Trump au pătruns în clădirea Congresului. Senatorii și Mike Pence au fost evacuați în tunele subterane, după cum a relatat R3Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite