ȘTIRIKlaus Iohannis: Nu există variantă de rezervă. Dacă nu ne vaccinăm, se...

Klaus Iohannis: Nu există variantă de rezervă. Dacă nu ne vaccinăm, se vor tot îmbolnăvi oameni, vor tot muri oameni.

După ce președintele Klaus Iohannis a mers vineri la Palatul Cotroceni cu bicicleta, a declarat că vaccinarea este singura cale de ieșire din pandemie și că nu există o altă variantă, potrivit Agerpres.

„Fără vaccinare nu putem să ieșim din pandemie, asta este clar. Calea de ieșire din pandemie este vaccinarea în masă. Eu sunt implicat din capul locului în campania pro-vaccinare, voi continua, voi vizita centre de vaccinare, voi discuta cu oamenii, voi face afirmații publice precum astăzi: Dragi români, mergeți să vă vaccinați!

Dragii mei, nu există variantă de rezervă. Asta este vestea tristă. Vestea bună este că vom dispune de suficiente doze de vaccin. Ne vaccinăm, ieșim din pandemie. Dacă nu ne vaccinăm, atunci pandemia va tot continua, se vor tot îmbolnăvi oameni, vor tot muri oameni de această boală și nu cred că cineva își dorește așa ceva. (…)

Evident, în măsura în care se reduce pandemia și se reduc numărul de îmbolnăviri, la un moment dat, la o analiză serioasă, se va renunța la prelungirea stării de alertă. Eu personal îmi doresc cât mai repede să ajungem în această etapă.”, a declarat șeful statului, Klaus Iohannis.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

5 COMENTARII

 1. Ăsta e terorism de stat

  Din 1000 de contaminați, abia 3 fac forme grave. Pentru asta e nevoie să-ti pregătești imunitatea și ATI-urile, nu să vaccinezi masiv populatia cu un vaccin care nu elimină virusul ci mai mult accelerează rata lui mutagenă. Se știe că in plină pandemie nu se face vaccinarea. Acest lucru produce o masă de vaccinați cu imunitatea slăbită, victime sigure tocmai ale infectării. De altfel vaccinații iau virusul, il poartă și il transmit. De aia au mască și restricții. Ce garantează vaccinul? Nimic sigur!

  De 1 an de zile teroriștii au sabotat orice tratament incipient care atenua formele grave, Hidroxiclorochina sau Ivermectica, medicamente cu istorie remarcabilă brusc sabotate. In schimb s-a impus Redemisvirul, scump și ulterior scos ca neadecvat și creator de mutații.

  Va veni vremea unui nou Nurbenberg pentru crimele statului sanitar. Corporațiile digitale și farma vor trebui suprataxate pentru acoperirea datoriilor publice iar cei care au semnat sabotarea economiei și a sănătății judecați penal.

 2. Eu vad ca de cand a inceput vaccinarea, pardon injectarea, a crescut numarul de cazuri, iar cei mai multi dintre cei bolnavi de Covid sunt chiar cei injectati cu serurile fals denumite vaccin.
  De ce sa ne injectam cu un medicament dubios, netestat suficient, cand putem pune accent pe vindecare, mai ales ca tratamentele exista si chiar functioneaza? Doar ca sa le cantam in struna birocratilor care conduc astazi Europa?
  E foarte clar ca guvernele Europei nu vor renunta la injectare si nici la restrictii pentru ca sunt in pericol sa intre la puscarie datorita masurilor aberante si criminale pe care le impun cu forta de peste un an de zile.
  In orice caz, am convingerea ca de ceea ce le este frica nu vor scapa!

 3. Băi Satanis, Suedia nu a ales calea vaccinului și a câștigat lupta cu virusul prin imunizare de turmă a populației.ei sunt de pe alt continent sau tot în Europa?asta înseamnă să gândești inteligent,să faci bine țării tale și poporul sa aibă încredere în tine că și conducător.nu otrăvuri in flacoane pe care ați dat banii și acum nu mai știți ce să faceți cu ele, ghinion.poate sunt bune contra țânțarilor in delta, încercați și acolo poate vă iese!! Curtea de conturi a României ce spune,e bine că ați dat banii pe vaccinuri false?

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...