marți, iulie 23, 2024
ACTUALITATECentrul Medical al Ministerului de Interne din Oradea cere MASCA OBLIGATORIE candidaților...

Centrul Medical al Ministerului de Interne din Oradea cere MASCA OBLIGATORIE candidaților pentru Academia de Poliție

Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu Oradea, al Ministerului de Interne, le cere candidaților care se prezintă pentru întocmirea fișei medicale necesare prezentării la concursul de admiterea de la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” să poarte mască sanitară, relevă pagina oficială a Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

„Pentru accesul în Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu Oradea, candidații vor avea asupra lor actul de identitate în original, precum și mască de protecție”, sună anunțul IPJ Bihor.

IPJ Bihor din cadrul Ministerului de Interne este prima instituție non-medicală care instituie obligativitatea măștii, din România.

Recent, Spitalul Județean Buzău a anunțat că vizitele sunt interzise în patru secții din cauza creșterii numărului de îmbolnăviri de C19.

Această informație vine pe fondul anunțurilor, tot mai dese, ale INSP, privind creșterea numărului de cazuri de persoane infectate cu Covid în România.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

  1. Examen eliminator: supunerea la ordine și executarea lor orîcît de prostești ar fi.
    „N E W L O N D O N, Conn., Sept. 8, 2000 — A man whose bid to become a police officer was rejected after he scored too high on an intelligence test has lost an appeal in his federal lawsuit against the city.”

  2. In locul candidaților aș refuza să mă mai înscriu la concurs. Să lucrezi într-o instituție unde “șefii” acesteia sunt complet rupți de realitate nu poate aduce beneficii pe termen lung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE