ACTUALITATEMangalia: masca devine obligatorie în spaţiile publice deschise aglomerate

Mangalia: masca devine obligatorie în spaţiile publice deschise aglomerate

În Municipiul Mangalia şi în alte două localităţi ale judeţului Constanţa incidenţa cazurilor de infectare cu SARS Cov-2 a depăşit 2/1.000 de locuitori. Astfel, aici vor fi luate unele măsuri de prevenire a răspândirii virusului, informează Adevărul.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Constanţa a constatat în şedinţa de miercuri, 15 septembrie, încadrarea în limitele de incidenţă cumulată la 14 zile mai mare de 2/1.000 de locuitori şi mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori a U.A.T Mangalia şi U.A.T. Mihai Viteazu. De asemenea, s-a constata încadrarea în limitele de incidenţă cumulată la 14 zile mai mare de 4/1.000 de locuitori şi mai mică sau egală cu 7,5/1.000 de locuitori a U.A.T. Grădina.

„În U.A.T. – urile din judeţul Constanţa unde incidenţa cumulată la 14 zile este mai mare de 2/1.000 de locuitori, este obligatorie purtarea măştii de protecţie în spaţii publice deschise, oriunde se formează aglomerări de persoane, cum ar fi, fără a se limita la acestea, pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spaţiile comerciale, staţii pentru transportul în comun, precum şi în alte zone cu potenţial de aglomerare (oboare, zone de aşteptare – peroane, spaţii exterioare aparţinând instituţiilor şi autorităţilor publice etc)”, se arată în decizia CJSU.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU) ale U.A.T.-urilor Mangalia, Mihai Viteazu şi Grădina vor adopta Hotărâri (conform încadrării de la Art. 1 şi Art. 2) pentru dispunerea măsurilor de prevenire a răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2, conform prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 932/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 septembrie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, se mai arată în aceeaşi decizie.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...