ACTUALITATEMangalia: masca devine obligatorie în spaţiile publice deschise aglomerate

Mangalia: masca devine obligatorie în spaţiile publice deschise aglomerate

În Municipiul Mangalia şi în alte două localităţi ale judeţului Constanţa incidenţa cazurilor de infectare cu SARS Cov-2 a depăşit 2/1.000 de locuitori. Astfel, aici vor fi luate unele măsuri de prevenire a răspândirii virusului, informează Adevărul.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Constanţa a constatat în şedinţa de miercuri, 15 septembrie, încadrarea în limitele de incidenţă cumulată la 14 zile mai mare de 2/1.000 de locuitori şi mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori a U.A.T Mangalia şi U.A.T. Mihai Viteazu. De asemenea, s-a constata încadrarea în limitele de incidenţă cumulată la 14 zile mai mare de 4/1.000 de locuitori şi mai mică sau egală cu 7,5/1.000 de locuitori a U.A.T. Grădina.

„În U.A.T. – urile din judeţul Constanţa unde incidenţa cumulată la 14 zile este mai mare de 2/1.000 de locuitori, este obligatorie purtarea măştii de protecţie în spaţii publice deschise, oriunde se formează aglomerări de persoane, cum ar fi, fără a se limita la acestea, pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spaţiile comerciale, staţii pentru transportul în comun, precum şi în alte zone cu potenţial de aglomerare (oboare, zone de aşteptare – peroane, spaţii exterioare aparţinând instituţiilor şi autorităţilor publice etc)”, se arată în decizia CJSU.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU) ale U.A.T.-urilor Mangalia, Mihai Viteazu şi Grădina vor adopta Hotărâri (conform încadrării de la Art. 1 şi Art. 2) pentru dispunerea măsurilor de prevenire a răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2, conform prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 932/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 septembrie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, se mai arată în aceeaşi decizie.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate