vineri, aprilie 12, 2024
ACTUALITATEAutoritățile verifică respectarea normelor sanitare în mall-uri, piețe, săli de sport sau...

Autoritățile verifică respectarea normelor sanitare în mall-uri, piețe, săli de sport sau saloane de cosmetică. Accesul clienților în supermarketuri ar putea fi restricționat, pentru evitarea aglomerației

Autoritățile intensifică controalele în București în sectoarele unde s-a constatat că regulile sanitare în vigoare nu sunt respectate, a anunțat, miercuri, Instituția Prefectului Municipiului București.

La sediul Prefecturii București, a avut loc, miercuri, o ședință operativă, în cadrul căreia prefectul a dispus intensificarea controalelor în privința respectării normelor sanitare.

„În perioada următoare, vor fi intensificate controalele în principalele sectoare în care s-a constatat că măsurile de protecție nu au fost respectate cu strictețe, respectiv mall-uri, piețe agroalimentare, piețe volante, stații de metrou, mijloace de transport în comun, terase, săli de sport/fitness, saloane de coafură, cosmetică.

De asemenea, s-a dispus efectuarea de controale în vederea respectării normelor privitoare la obligația angajatorilor din sectorul public și privat de decalare a programului angajaților”, se arată în comunicatul de presă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Totodată, a fost anunțată o întâlnire, programată vineri, cu reprezentanții marilor complexuri comerciale și supermarketuri, cu scopul impunerii respectării de către aceștia a normelor și a măsurilor dispuse în ceea ce privește triajul epidemiologic, dezinfectarea obligatorie a mâinilor, atât pentru personalul propriu, cât și pentru vizitatori, crearea de circuite de acces și defluire, limitarea accesului clienților în funcție de suprafața spațiului comercial, în scopul evitării aglomerării.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE