ACTUALITATE Maestrul Nicolae Botgros, în stare gravă la spital din cauza complicațiilor date...

Maestrul Nicolae Botgros, în stare gravă la spital din cauza complicațiilor date de COVID-19

Maestrul Nicolae Botgros a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău, din cauza complicațiilor date de infecția cu Covid-19, a afirmat fiul acestuia pentru Ziarul de Gardă.

Conform acestuia, Nicolae Botgros se află în stare gravă, dar stabilă, ca urmare a consecinței infecției noul coronavirus.

Corneliu Botgros a mai menționat că mai multe persoane din orchestra „Lăutarii” au fost testate pozitiv.

 Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Nicolae Botgros are 65 de ani şi s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. Orchestra Națională de muzică populară „Lăutarii” a fost fondată în anul 1970, în cadrul Filamornicii de Stat de către interpretul Nicolae Sulac. Datorită abilităților sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit opt ani mai târziu conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii”.

Nicolae Botgros este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de pe cele două maluri ale Prutului.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 10.636 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Articole relaționate

Cele mai citite