ACTUALITATEMaestrul Nicolae Botgros, în stare gravă la spital din cauza complicațiilor date...

Maestrul Nicolae Botgros, în stare gravă la spital din cauza complicațiilor date de COVID-19

Maestrul Nicolae Botgros a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău, din cauza complicațiilor date de infecția cu Covid-19, a afirmat fiul acestuia pentru Ziarul de Gardă.

Conform acestuia, Nicolae Botgros se află în stare gravă, dar stabilă, ca urmare a consecinței infecției noul coronavirus.

Corneliu Botgros a mai menționat că mai multe persoane din orchestra „Lăutarii” au fost testate pozitiv.

 Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Nicolae Botgros are 65 de ani şi s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. Orchestra Națională de muzică populară „Lăutarii” a fost fondată în anul 1970, în cadrul Filamornicii de Stat de către interpretul Nicolae Sulac. Datorită abilităților sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit opt ani mai târziu conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii”.

Nicolae Botgros este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de pe cele două maluri ale Prutului.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...