ACTUALITATEDigi24 (surse), despre întâlnirea privată premier-Iohannis: Lui Orban i s-a transmis că...

Digi24 (surse), despre întâlnirea privată premier-Iohannis: Lui Orban i s-a transmis că nu o să mai fie premier

ACTUALIZARE 17:50

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis lui Ludovic Orban că nu va mai fi nominalizat pentru funcția de prim-ministru la negocierile pentru viitorul guvern, transmite Digi24, citând surse politice.

Administrația Prezidențială a anunțat că preşedintele Klaus Iohannis va susţine, luni, la ora 18,00, o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni.

Știrea inițială

Președintele Ludovic Orban discută, luni, în cadrul unei întâlniri private cu președintele Iohannis,  despre rezultatul obținut de PNL la alegerile parlamentare, anunță Digi24.

Întâlnirea dintre cei doi are loc înaintea ședinței conducerii PNL care va avea loc în această seară, în care se va analiza rezultatul înregistrat de liberali la alegerile de duminică.

Potrivit sursei citate, discuția dintre cei doi ar putea să nu fie una plăcută, având în vedere că, duminică noaptea, după ce numărătoarea voturilor a arătat că liberalii se află la cinci procente în spatele PSD, mult sub scorul estimat de sondajele realizate înaintea alegerilor.

Surse din conducerea PNL au declarat pentru Digi24.ro că, la un moment dat, Ludovic Orban ar fi spus că demisionează din funcția de președinte al partidului, după care și-ar fi retras această intenție.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...