vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATELucian Mîndruță îi ia în batjocură pe românii care critică noile buletine...

Lucian Mîndruță îi ia în batjocură pe românii care critică noile buletine electronice emise de autorități: Să punem codul numeric personal exprimat prin versete din Cărțile Sfinte

Jurnalistul Lucian Mîndruță și-a exprimat opinia față de românii care au criticat formatul noilor buletine electronice emise de autorități. Noile cărți de identitate nu mai au imprimat tricolorul, iar în loc de „sex“ este trecut termenul „gen“.

„Ce să punem pe noul buletin, să fie toată lumea mulțumită:

Tricolorul românesc înfășurat într-un steag tricolor, pe un postament tricolor și în spate cu o clădire tricoloră în forma Columnei lui Decebal, furată de Traian din Dacia. Se știe.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Sexul, cu detalii anatomice.

Codul numeric personal exprimat prin versete din Cărțile Sfinte.

O declarație pe propria răspundere că posesorul își iubește tara, așa cum e ea, întrucât e perfectă și nu poate fi criticată.

La mențiunea “popor” se va trece “cel mai inteligent, ospitalier și iarăși inteligent din lume”.

Steagul dacic, dar cu specificarea că lupul era straight și se uita DOAR după lupoaice.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Dar cel mai important, absolut esențial și în același timp în acord cu obiceiul pământului, să punem pe noul buletin și…100 de euro șpagă.

Gata. E toată lumea de acord?“, a scris Lucian Mîndruță.

Alianța pentru Unirea Românilor a criticat noile buletine electronice

Partidul AUR a criticat, într-o postare de pe pagina oficială de Facebook, noile buletine de identitate propuse de statul român. Subiectul a fost adus în discuție de R3media, după ce am evidențiat că pe noile acte „sexul” a fost înlocuit de „gen” și în dreptul României apare steagul UE.

Noile carduri vor fi emise de probă, doar la Cluj Napoca, pentru următoarele șase luni.

Într-o intervenție la B1 TV, liderul AUR, George Simion, a spus că „genul” a devenit o întreagă filozofie și că se dorește înlocuirea unei realități obiective cu una care ține de părerea proprie.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Sunt niște întrebări pe care le-am adresat public. Mi se pare normal ca, atât timp cât pe noile cărți de identitate apare steagul UE, să fi apărut, ca o formă de respect și de afirmare a identității naționale, și steagul tricolor.

E cel puțin bizar faptul că nu apare tricolorul, faptul că acest subiect nu a pus în dezbatere publică. Au fost niște dezbateri chiar organizate de cei de la PSD, care sunt perfect aliniați la ceea ce dictează de multe ori Bruxellesul, dar nu s-a prezentat public că asta e forma de carte de identitate propusă și dacă suntem sau nu de acord. Nu a întrebat nimeni. Noi am pus niște întrebări legitime…”, a declarat George Simion, pentru B1 TV – citește mai mult AICI.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

12 COMENTARII

 1. Nu vă întrebați cum toate Iudele și trădătorii neamului românesc sunt promovați pe media cu disperare?ei nu sunt niște savanți,cercetători,filozofi,ei sunt cancerul acestui neam obidit.

 2. „CEL CE RÂDE DE CEEA CE NU CUNOAȘTE E PE CALE SĂ DEVINĂ UN IDIOT ”-Victor Hugo Dar din câte văd nu ești pe cale ci chiar ești un idiot și chiar unul mare !!

 3. Și de modest ce este domnul Mandruta nu a cerut să fie trecute pe noul buletin niște citate din maestrul domniei sale, Silviu Brucan! Dar putem să cerem noi pentru dânsul! Așa ca și dumnealui să fie mulțumit!

 4. Dle Mandruta, prin comentariul dtale dovedesti nimic altceva decat o superficialitate in gandire si un orizont extrem de ingust. Regretabil ca esti cetatean al acestei tari. Cu toate astea dta esti departe de a fi problema noastra reala.

 5. Mandruță man@@@ă este un individ jalnic.
  După ce l-a pupat pe băsescu ar trebui tacă.
  Ca orice lingău nu are nici un fel de bun simț.
  Ignorați-l și o să dispară.

 6. De unde nu e nici Dumnezeu nu cere. Nu vii să înlocuiești tricolorul de pe actul de identitate al românului cu steagul celor care i-au distrus patria, și apoi să faci mișto de românii care nu acceptă așa ceva, pentru că asta denotă doar două lucruri : fie că ești prost cu crăci, fie că ești un ticălos de trădător de neam… Sau poate… amândouă…

 7. Așa arată un om obsedat.

  N-a vorbit nimeni de religie in cazul buletinelor. Domnul științific Mandruță nu ințelege că ideologia de gen este un atac la adresa științei care distinge numai două sexe biologice. E un nou delir ideologic care atacă biologia pe teritoriul ei doar ca să poată ataca natura umană.

  Dar pentru că Mandruță e obsedat de religie, el vede religie peste tot.

 8. Saracul de el… un maimutoi cu aere de mare “intelighent, pupător si lingător de dosuri straine, doar o cârpă pe care-şi şterg picioarele stapanii lui…n-ai ce sa-i ceri, atâta poate…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE