duminică, iunie 4, 2023
ȘTIRIAUR critică noile buletine emise de autorități: De ce apare „genul” și...

AUR critică noile buletine emise de autorități: De ce apare „genul” și nu „sexul”? George Simion: Poți fi bărbat sau femeie, e o realitate obiectivă. Câte feluri de genuri cunoașteți? Că acolo vom ajunge

Partidul AUR a criticat, într-o postare de pe pagina oficială de facebook, noile buletine de identitate propuse de statul român. Subiectul a fost adus în discuție de R3media, după ce am evidențiat că pe noile acte „sexul” a fost înlocuit de „gen” și în dreptul României apare steagul UE.

Noile carduri vor fi emise de probă, doar la Cluj Napoca, pentru următoarele șase luni.

Cei de la AUR consideră, însă, că noile cărți de identitate sunt „încă un pas înainte spre ștergerea identității naționale”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Alianței pentru Unirea Românilor, sunt puse mai multe întrebări despre noua carte electronică de identitate.

„Întrebări legitime cu privire la noile buletine:

– De ce nu apare tricolorul?

– De ce a fost înlocuit SEX cu GEN?

– De ce nu a existat o dezbatere publică înainte de a începe emiterea noilor buletine?

– Este acesta încă un pas înainte spre ștergerea identității naționale și reeducarea populației?”, au scris reprezentanții AUR.

 Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Într-o intervenție la B1 TV, liderul AUR, George Simion, a spus că „genul” a devenit o întreagă filozofie și că se dorește înlocuirea unei realități obiective cu una care ține de părerea proprie.

„Sunt niște întrebări pe care le-am adresat public. Mi se pare normal ca, atât timp cât pe noile cărți de identitate apare steagul UE, să fi apărut, ca o formă de respect și de afirmare a identității naționale, și steagul tricolor.

E cel puțin bizar faptul că nu apare tricolorul, faptul că acest subiect nu a pus în dezbatere publică. Au fost niște dezbateri chiar organizate de cei de la PSD, care sunt perfect aliniați la ceea ce dictează de multe ori Bruxellesul, dar nu s-a prezentat public că asta e forma de carte de identitate propusă și dacă suntem sau nu de acord. Nu a întrebat nimeni. Noi am pus niște întrebări legitime…”, a declarat George Simion, pentru B1 TV.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Despre întrebarea privind înlocuirea termenului de „sex” cu cel de „gen” în noua carte de identitate, Simion a spus: „E o întreagă filosofie, un întreg concept cultural identitatea asta de gen despre care noi tot avertizăm și sper că nu predicăm în deșert. Sexul e masculin sau feminin. Poți fi bărbat sau femeie, e o realitate obiectivă. Câte feluri de genuri cunoașteți? Că acolo vom ajunge… Facebook te lasă acum să selectezi între 60 de tipuri de gen, unii spun că sunt 114 tipuri, alții că sunt 72: binar, non-binar, neutru…”.

Întrebat dacă se va ajunge să fie trecut vreunul dintre aceste tipuri de gen pe cărțile de identitate, coliderul AUR a răspuns: „Într-acolo se merge, asta e direcția, de asta se scrie ”gen”, nu ”sex”. Propunerea noastră e să se menționeze sexul, care e o realitate obiectivă, nu poți să-ți dai cu părerea despre alte informații care apar în cărțile de identitate”.

„Noi considerăm că atât timp cât nu-ți poți alege singur înălțimea, culoarea ochilor sau alte elemente… Eu mă identific ca o persoană care nu s-a vaccinat, dar se consideră vaccinată… Astea nu sunt lucruri care pot rămâne la…. Nu e o realitate obiectivă, genul e o realitate subiectivă, nu trebuie să ajungem cu aceste discuții nici măcar în școli, nici măcar în educarea generațiilor.

Ca să ne asigurăm, trebuie să scriem ”sex”, că altfel vom ajunge în 2 – 3 ani la momentul adoptării de noi directive care vor include toată pleiada asta de genuri în cărțile de identitate”, a mai declarat George Simion, pentru B1 TV.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate