luni, iunie 24, 2024
EDUCAȚIEGeorge Simion: Am învățat la biologie că există doar femei și bărbați....

George Simion: Am învățat la biologie că există doar femei și bărbați. Dacă te consideri binar, non-binar, stâlp, vacă, sală de sport, înseamnă că ai o problemă mintală. Problema este că se încearcă învățarea copiilor noștri de mici că anormalul este normal

Președintele AUR, George Simion, a criticat dur ideologia care postulează că ar exista mai multe „genuri” și care afirmă că un om se poate identifica drept „orice” indiferent dacă are corespondență cu biologia sa sau nu.

Deputatul a explicat că în unele state riști să fii amendat dacă spui că există doar două genuri și că se încearcă introducerea acestei ideologii în viețile copiilor noștri.

Simion se referă la tentativele repetate de a introduce o educație sexuală ideologizată în școlile românești. Reamintim că atunci când Sorana Cîrstea a scris pe net un mesaj pro-normalitate, a fost atacată vehement din Occident, fiind acuzată de „transfobie”.

„Am fost la școala de tineret, la tinerii aceștia minunați pe care îi vedeți aici, și am zis un lucru simplu, un lucru banal, un lucru normal: am învățat la biologie că oamenii sunt fie bărbați, fie femei. Dacă te consideri binar, non-binar, stâlp, vacă, sală de sport, înseamnă că ai o problemă mintală.

Problema este că anormalul caută să fie impus ca normal. Problema este că se încearcă învățarea copiilor noștri de mici că anormalul este normal. Mesajul pe care eu îl spun astăzi în fața voastră că există două genuri, două sexe, bărbat și femeie, m-ar fi dus la primirea unei amenzi sau chiar la încătușare în unele state. Și se încearcă impunerea acestor aberații culturale și în țara noastră. Și tocmai de aceea noi, apărătorii patriei române, suntem cei care trebuie să lupte pentru normalitate, trebuie să lupte pentru civilizația europeană veche de mii de ani, trebuie să lupte pentru firesc și pentru dreptate”, a spus Simion cu ocazia prezentării candidaților AUR pentru Parlamentul European, la Constanța.

Lista candidaților AUR pentru alegerile europarlamentare este aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

 1. Sexo-marxismul si ideologia de gen trebuie interzise in Romania daca mai vrem sa avem o societate democratica. ONGurile extremiste Accept si Mozaiq trebuie trecute in afara legii. Sunt un pericol pentru libertatea de expresie in spatiul public. Efectele acestor ideologii sunt oribile in occident. O cantitate enorma de copii si adolescenti cresc cu sechele si ajung la psihiatrie datorita dereglarii psihice cauzate de indoctrinare cu pornografie, perversiuni sexuale si distrugerea organismului datorita injectiilor cu hormoni.

 2. -Am învățat la biologie că differentierea secsuala a aparut la “matasea broastei”,
  ce e cu asta?!

  -repetam:
  problema consta in “egalitatea” bolshevica dintre femei si barbati.
  (nu ne comparam cu george,
  nici prin cap nu ne trece)

 3. Felicitari pentru atitudine! Din puzderia de legume parlamentare de la PSD-PNL-USR-UDMR nu e in stare niciunul sa declare asa ceva. Toti sunt morti din punct de vedere social. Ochi si partidul si cam atat au in cap molustele votante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE