sâmbătă, aprilie 20, 2024
ACTUALITATEJustin Trudeau, premierul canadian triplu vaccinat, a reușit performanța să se infecteze...

Justin Trudeau, premierul canadian triplu vaccinat, a reușit performanța să se infecteze cu SARS-CoV-2 pentru a doua oară în nici jumătate de an. Săptămâna trecută s-a întâlnit cu Joe Biden

Premierul canadian Justin Trudeau declară că a fost depistat pozitiv pentru COVID-19, pentru a doua oară.

Acest lucru s-a întâmplat în urma vizitei sale de săptămâna trecută la Summitul Americilor, la Los Angeles, unde s-a întâlnit cu Joe Biden.

“Mă simt bine, dar asta pentru că sunt vaccinat. Așa că, dacă nu v-ați vaccinat, vaccinați-vă – și dacă puteți, faceți-vă vaccinuri de rapel. Haideți să ne protejăm sistemul de sănătate, unii pe alții și pe noi înșine”, a postat premierul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Aceasta este a doua sa infecție confirmată cu COVID-19, după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19 în ianuarie, conform Știripesurse.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Justin Trudeau s-a vaccinat cu cea de-a treia doză la începutul acestui an.

În februarie 2022, Trudeau a reușit să înăbușe „Convoiul Libertății“, când zeci de mii de camionagii au luat cu asalt capitala.

Premierul canadian a criticat protestul „Convoiul Libertății” împotriva obligativității vaccinării ca reprezentând o „retorică plină de ură”, în timp ce vorbea cu admirație despre protestele Black Lives Matter.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE