ACTUALITATEJustin Trudeau, premierul canadian triplu vaccinat, a reușit performanța să se infecteze...

Justin Trudeau, premierul canadian triplu vaccinat, a reușit performanța să se infecteze cu SARS-CoV-2 pentru a doua oară în nici jumătate de an. Săptămâna trecută s-a întâlnit cu Joe Biden

Premierul canadian Justin Trudeau declară că a fost depistat pozitiv pentru COVID-19, pentru a doua oară.

Acest lucru s-a întâmplat în urma vizitei sale de săptămâna trecută la Summitul Americilor, la Los Angeles, unde s-a întâlnit cu Joe Biden.

“Mă simt bine, dar asta pentru că sunt vaccinat. Așa că, dacă nu v-ați vaccinat, vaccinați-vă – și dacă puteți, faceți-vă vaccinuri de rapel. Haideți să ne protejăm sistemul de sănătate, unii pe alții și pe noi înșine”, a postat premierul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Aceasta este a doua sa infecție confirmată cu COVID-19, după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19 în ianuarie, conform Știripesurse.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Justin Trudeau s-a vaccinat cu cea de-a treia doză la începutul acestui an.

În februarie 2022, Trudeau a reușit să înăbușe „Convoiul Libertății“, când zeci de mii de camionagii au luat cu asalt capitala.

Premierul canadian a criticat protestul „Convoiul Libertății” împotriva obligativității vaccinării ca reprezentând o „retorică plină de ură”, în timp ce vorbea cu admirație despre protestele Black Lives Matter.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate