ACTUALITATEVIDEO | Elon Musk, atac dur la Joe Biden: Adevăratul președinte este...

VIDEO | Elon Musk, atac dur la Joe Biden: Adevăratul președinte este oricine controlează teleprompterul. Administrația Trump a fost mult mai eficientă

Elon Musk a precizat că criza costului vieții în timpul lui Joe Biden ar putea deveni atât de gravă încât SUA s-ar putea transforma în Venezuela și l-a comparat pe președinte cu Ron Burgundy din Anchorman pentru, că se bazează foarte mult pe un teleprompter.

CEO-ul Tesla, care se află în mijlocul unei oferte de preluare a Twitter de 44 de miliarde de dolari, a declarat că anterior a votat „în majoritate covârșitoare pentru democrați”, dar a sălbăticit actuala administrație, spunând că președinția lui Donald Trump a fost mai eficientă în a face lucrurile.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

El a declarat pentru The All-In Podcast: „Adevăratul președinte este oricine controlează teleprompterul. Calea către putere este calea către teleprompter.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Cel mai bogat om din lume s-a referit apoi la personajul din Anchorman al lui Will Ferrell, Ron Burgundy, care a citit literal ceea ce era scris pe teleprompterul său, lucru care a dus la pierderea locului de muncă.

„Simt că dacă cineva s-ar baza accidental pe teleprompter, va păți ca Anchorman.

Această administrație nu pare să facă mare lucru. Administrația Trump, lăsându-l pe Trump deoparte, a fost compusă din mulți oameni eficienți în a face lucrurile.

Musk a adăugat că democrații sunt „exagerat de controlați de către sindicate și de avocați, în special de avocații acțiunilor colective”, în timp ce republicanii sunt influențați de „răul corporativ și radicalismul religios”.

El a continuat: „În cazul lui Biden, el este pur și simplu prea mult capturat de sindicate, ceea ce nu s-a întâmplat în cazul lui Obama”.

Comentariile sale le completează pe cele ale celui de-al doilea cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, care l-a acuzat pe Biden că folosește tactici de distragere a atenției, după ce oficialii au spus că se opune propriei sale agende economice.

Fondatorul Amazon a spus:

„Administrația a încercat din greu să injecteze și mai mult stimul într-o economie deja supraîncălzită, inflaționistă și doar Manchin (n.r. Joe Manchin, senator democrat din Virginia de Vest) i-a salvat de ei înșiși.

Inflația este o taxă regresivă care îi afectează cel mai mult pe cei mai puțin înstăriți. Direcționarea greșită nu ajută țara“, a spus Bezos.

Un purtător de cuvânt al Casei Albe a precizat că nu este surprinzător că unul dintre cei mai bogați oameni din lume ar putea obiecta la un plan economic care crește taxele pentru cei super bogați.

Rezultatul a fost un alt atac pe Twitter din partea lui Bezos, în timp ce acesta și-a repetat criticile față de uriașele planuri de cheltuieli Build Back Better ale lui Biden.

„Uite, o veveriță! Aceasta este declarația Casei Albe despre tweet-urile mele recente”, a spus Bezos, într-o postare cu comentariile purtătorului de cuvânt.

„În mod înțeles, vor să tulbure subiectul. Ei știu că inflația îi doare cel mai mult pe cei mai nevoiași.

Dar nu sindicatele provoacă inflație și nici oamenii bogați. Amintiți-vă că administrația a făcut tot posibilul să adauge încă 3,5 trilioane de dolari la cheltuielile federale.

Au eșuat, dar dacă ar fi reușit, inflația ar fi chiar mai mare decât este astăzi, iar inflația de astăzi este la un nivel maxim în ultimii 40 de ani”, a spus Bezos.

De asemenea, Musk și-a oferit propria viziune asupra actualei crize a inflației în podcast.

„Vreau să spun, motivul evident al inflației este că guvernul a tipărit o sumă imensă de bani, mult mai mare decât a avut vreodată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Dacă guvernul ar putea emite sume masive de bani și deficitele nu ar conta, atunci, ei bine, de ce nu facem deficitul de 100 de ori mai mare? Răspunsul este că nu poți, pentru că practic va transforma dolarul în ceva care nu are valoare.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Diferite țări au încercat acest experiment de mai multe ori. Ații văzut Venezuela? Așa sunt conduși oamenii săraci de acolo de guvernul lor”, a zis Musk.

Venezuela se luptă încă cu hiperinflația care a atins cote astronomice de peste un milion la sută în 2018.

În SUA, raportul Departamentului Muncii de săptămâna trecută spunea că indicele prețurilor de consum a crescut cu 0,3% în aprilie față de luna anterioară, ajungând la 8,3% față de anul trecut, comparativ cu creșterea de 8,5% din martie.

Indicele alimentar a crescut cu 9,4% față de anul trecut, cea mai mare creștere pe 12 luni din 1981, iar indicele energetic a crescut cu 30,3% față de anul trecut.

Excluzând prețurile volatile la alimente și energie, așa-numita inflație „de bază” a atins 6,3% în cele 12 luni încheiate în aprilie, în scădere ușor față de rata anuală din martie, de 6,5%.

Cu toate acestea, inflația se consolidează pe zi ce trece, iar prețurile de bază au crescut cu 0,6% din martie până în aprilie, de două ori creșterea de 0,3% din februarie până în martie.

Aceste creșteri au fost alimentate de creșterea prețurilor la biletele de avion, camerele de hotel și mașinile noi. Costurile de închiriere au crescut, de asemenea, foarte mult, conform DailyMail.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...