sâmbătă, aprilie 20, 2024
ACTUALITATEJurnalist despre problema BOR: E singura „corporație” fără acționari străini

Jurnalist despre problema BOR: E singura „corporație” fără acționari străini

Jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș scrie că motivul pentru care Biserica Ortodoxă Română (BOR) este luată în colimator de către mass-media și numită, derogatoriu, „corporație”, pentru că este singura care nu are acționari străini.

„Niște ziarici liberi ca niște cățeluși în lesa oengistă s-au deghizat și au făcut un film tezist despre Biserică. O tâmpenie de documentar, care nu demonstrează nimic. Într-o țară în care trotinetismul e mai bestial decât ceaușismul târziu, Biserica deranjează. Biserica e singura corporație din România fără acționari străini. Iar decrepitudinea unor preoți (bărbile alea buruienoase, exprimarea arhaică și onctuoasă) e ca praful de pe mașini. Praful ăla nu e rău, praful ăla protejează vopseaua.

În termeni laici, religia e o bucurie și o speranță pe care nu ți le oferă cotidianul scârbos. Iar pentru panaramezii de la Recorder, dacă religia nu e o bucurie și o speranță, ar trebui să fie măcar o frână. I-ar împiedica să se deghizeze. Acel reporterache hirsut de la Recorder s-a deghizat. Atunci să-și rujeze și cavitatea provocatoare și zgomotoasă de sub barbă! Frâna pe care am descris-o i-ar opri pe ziarici și din drumul spre veșnicul prânz cu rahat. Același și același rahat despre corupție. Nu hoția e marea nenorocire a românilor. Marea nenorocire a românilor e lipeala. Românul vrea să se lipească, să atârne pe lângă șmecherii „updatați”. Ziaricii de la Recorder s-au lipit de un oengeu generos”, a scris Boanchiș, în Național.

Boanchiș se referă, desigur, la articolul „Clanul Marelui Alb”, publicat de siteul „Recorder”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

8 COMENTARII

  1. Recorder e o gașcă de drogați ai lu soros. ar fi culmea ca să bănuim că ăștia e jurnaliști. ei sînt executanți de ordine, prăpădiții

  2. Somanescule slabi trepdausii tai la vomitat injurii. Cine nu e cu noi e impotriva noastra, ca comunistii bre. Sa nu faci avc somanescule de la porcariile scrise in scursura asta de site. Oricum toti v-ati vaccinat ca va e frica de covid. Somanescu e la a treia doza ca toti magarii din bor. Ba au murit 1600 de romani verzi in 4 zile. Acum nu va mai doare de neamul nostru? Marlanilor

  3. Bravo bre somanescule. O mai borat site-ul asta rusnac o reproducere a unui tembelizat. Hai sa curga cu marlaneli. Pupati la simion si sosoaca ca la ceausescu. Oricui va da un ban, pe ala il pupati. V-ati vandut sufletul cui ofera mai mult.

    • Bravo bre andrule! Hai ca dupa ce te-ai intepat de 3 ori cu serul experimental, mai ai doar 5 doze de facut! Si gata, IQ-ul tau se va stabiliza la 20, de la 40 cat e acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE