ACTUALITATEKlaus Iohannis: Anunţul AUR privind suspendarea din funcţie, o poveste cam fumată

Klaus Iohannis: Anunţul AUR privind suspendarea din funcţie, o poveste cam fumată

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, cu privire la anunţul copreşedintelui AUR George Simion privind o suspendare a sa din funcţie, că este o poveste cam fumată.

„Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumată, dacă îmi permiteţi să mă exprim aşa, foarte informal. (AUR n.r.) Este o formaţiune despre care nu se prea ştie ce vrea şi ce face în politică”, a spus Iohannis, potrivit Agerpres.

Preşedintele Iohannis a participat la un eveniment organizat la Bolintin Vale cu prilejul închiderii oficiale a campaniei naţionale de împădurire „O pădure cât o ţară!”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Reamintim că George Simion, co-președintele AUR, a anunțat recent  că va iniția procedura de suspendare a președintelui Klaus Iohannis.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate