ACTUALITATEJocurile Paralimpice de la Tokyo | Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak,...

Jocurile Paralimpice de la Tokyo | Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, s-a clasat pe locul 8 la proba de contratimp pe șosea

Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, s-a clasat pe locul opt, în proba de contratimp pe șosea, categoria C4. Sportivul român a fost cronometrat cu timpul de 50 de minute 16 secunde 60/100 pe 32 de kilometri, potrivit Mediafax.

Medalia de aur a fost obținută de slovacul Patrik Kuril (45:47.10), urmat de slovacul Jozef Metelka, la 17 secunde și 95 de sutimi de Kuril. Britanicul George Peasgood a obținut bronzul, la 21 de secunde și 83 de sutimi de campion.

În 2012, Eduard Novak a obținut medalia de argint la această probă, în cadrul Jocurilor Paralimpice de la Londra.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Până în prezent, România are două medalii la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, argintul obținut de Novak și bronzul obținut de judoka Alex Bologa la categoria 60 de kilograme.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate