joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEÎPS Teodosie: Nu avem rezultate pertinente să putem spune hotărât 'Faceți vaccinul!'

ÎPS Teodosie: Nu avem rezultate pertinente să putem spune hotărât ‘Faceți vaccinul!’

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a declarat că Biserica se implică moderat în campania de vaccinare, deoarece clericii și ierarhii nu sunt specialiști.

El a declarat că cine dorește să se vaccineze, poate să o facă, dar nu există „rezultate pertinente” ca să se spună „Faceți vaccinul”.

„Noi ne implicăm mai moderat, pentru că noi nu suntem vectori de transmitere a unor mesaje medicale, nefiind specialiști. Noi îi îndemnăm pe toți cei care au avizul medicului de familie și le spune conștiința, noi îi îndemnăm să se vaccineze. Dar noi nu obligăm pe nimeni, nici nu reținem pe nimeni, lăsăm libertatea fiecăruia. Eu deocamdată nu mă vaccinez pentru că am alergie și medicul nu mi-a recomandat încă. Nu avem rezultate pertinente să putem spune hotărât ‘Faceți vaccinul!’. Noi când propovăduim Cuvântul lui Dumnezeu nu avem nicio reținere, e Adevărul, dar iată că vaccinul are și efecte secundare”, a declarat ÎPS Teodosie într-un interviu la Antena 3.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Acesta a precizat că „Sfânta Împărtășanie în altar e lipsită de orice virus. Sfânta Împărtășanie este mai puternică decât orice vaccin”.

„Biserica nu trebuia să se închidă. Eu nu sunt împotriva autorităților, dar nu ne-au consultat și de multe ori nu am înțeles logica. Biserica are o autonomie a ei” a mai spus Arhiepiscopul Tomisului.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE