duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEIon Cristoiu spune că Iohannis a primit o informare de la servicii,...

Ion Cristoiu spune că Iohannis a primit o informare de la servicii, conform căreia liderii mondiali vor declara pandemia încheiată

Jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu spune că măsurile de relaxare anunțate de președintele Iohannis semnalează sfârșitul pandemiei, așa cum starea de urgență anunțată tot de el în martie 2020 semnalau începutul ei.

„E un moment politic deosebit. De remarcat, în primul rând, că preşedintele a ţinut să creeze un moment corespondent stării de urgenţă din martie. Se puteau lua aceleaşi măsuri de relaxare, încetul cu încetul şi cu o anumită prudenţă, ca să-ţi dea posibilitatea să dai înapoi. Preşedintele a ţinut să facă un moment deosebit din acest anunţ. După părerea mea, în această declaraţie de presă nu sunt importante măsurile, este important semnalul. Aşa cum atunci, când a anunţat starea de urgenţă, a dat semnalul începutului pandemiei, acum dă semnalul de sfârşit”, a afirmat publicistul vineri seara, la emisiunea Gândurile lui Cristoiu, de la Aleph News.

Ion Cristoiu nu exclude ca preşedintele Iohannis să fi făcut anunţul relaxării restricţiilor după primirea unei note de la SIE care îl informa că majoritatea liderilor mondiali va proclama  închiderea pandemiei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Aici nu are treabă Bruxelles-ul, aici premierul Dăscălescu de acum, ministra Sănătăţii (…) după părerea mea, ei nu primesc aceleaşi note de la servicii precum Klaus Iohannis. Anunţul lui Klaus Iohannis este urmarea unei note, jur, şi probabil de la SIE, notă care i-a spus la nivelul lui, nu la nivelul lui Cîţu, că marea majoritatea a liderilor mondiali va proclama închiderea pandemiei. Încetarea pandemiei, şi sunt sigur că aşa este, este încetarea stării de spirit a pandemiei. Boala rămâne (…) Părerea mea e că, undeva pe plan mondial s-a decis sau s-a ajuns la această idee că, indiferent de cât de mare va fi pandemia de acum încolo, mediatic ea nu va mai fi. Oficial. Noi vom trăi împreună cu virusul. Uitaţi-vă în ultimele două luni. În timp ce în alte ţări se luau măsuri de restricţii, la noi, şi unii medici, cum e Adrian Marinescu, spuneau că sunt probleme. Şi că e ceea ce spun eu, că probabil a primit o notă, şi în alte state se va proceda la fel. Mai
e pe undeva pe acolo, prin India, Brazilia, dar nu contează”, a mai spus publicistul.

Ion Cristoiu nu exclude ca preşedintele Iohannis să se fi grăbit cu anunţul relaxării restricţiilor pentru a acoperi un eventual eşec vaccinării, considerând discursul şefului statului unul prin care a anunţat nu numai sfârşitul pandemiei, ci şi sfârşitul imunizării anti-COVID 19.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„De ce spun că pandemia va continua, dar nu va mai fi starea de spirit? Pentru că discursul de ieri omoară vaccinarea. Noi ieri am avut de-a face cu un discurs care a proclamat sfârşitul pandemiei, dar şi sfârşitul vaccinării. Dacă nu mai există pericolul? (…) Poate să fie şi un anunţ al preşedintelui ca să preîntâmpine un dezastru că nu se atinge vaccinarea. Ei îşi calculaseră o cifră şi probabil au zis hai să dăm relaxarea acum să împingem vaccinarea în plan secund pentru că altfel oamenii ar fi fost atenţi (…) dacă s-au vaccinat, să vedem dacă scăpăm. Nu mai suntem atenţi acum. Probabil că această campanie de vaccinare îşi va permite să se târâie până prin decembrie. (…) Riscul e să murim, dar să nu ne mai dea la televizor”, a mai spus publicistul.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

 1. Am analizat datele de la datelazi.ro in ultima luna si am sezizat un lucru foarte interesant. Numarul celor vindecati in aceasta perioada depaseste constant si cu mult al celor infectati. Sunt multe zile in care numarul este mai mare de dublu la vindecati decat la infectati. In conditiile in care soarta infectatilor se hotareste in maxim 14 zile in general ma intreb de unde atatia vindecati. Ii aduc de undeva sau ii tin ascunsi? Ca si prin spitalele de covid bate vantul. Sau poate au bagat infectati din burta si conform situatilor raportate trebuie sa ii scoata de acolo cumva. Mare porcarie!!!

  • Domnul meu, cifrele contează doar pentru deconturi (casa de asigurări) și… conturi (ne-au mințit pentru stările de urgență și de alertă, ca să fie licitațiile la liber și la „secret”)! La internare, o sumă decontată pentru spitale, la vindecare… altă sumă! În total, rețineți, sume uriașe din bugetul statului au fost virate, în baza unor cifre măsluite, în conturile spitalelor, mai toate conduse de clientela politică. Și, uite așa, salarii fără emoții pentru șmecherii ce conduc. Ce contează că medicii și asistentele s-au chinuit și o fac în continuare cu combinezoane și măști de se sufocă, cu promisiuni deșarte de recompense „anti-COVID” ce nu s-au dat, cu pacienți chinuiți și sau lăsați să moară pe motiv de COVID, etc. Cred că sunteți destul de isteț, ca să faceți singur legăturile cu banii din Sănătate, prăduiți „la greu”, cu conturile șmecherilor, cu banii împrumutați de Cîțu și de care refuză să vorbească, dar și multe altele. Aveți minte, gândiți singur (real, fără paralele cu vreo teorie a conspirației). Doar nu credeați că specimenul Manciu, cel care a mințit o țară întreagă cu cifrele „Apocalipsei”, și-a dat demisia degeaba de la Grupul de Comunicare Strategică…

 2. Se va incheia pandemia si va incepe prigoana contra celor care nu se vaccineaza vazuta ca o opozitie contra regimului.Vaccinatii vor constata in prostia lor ca peste putin timp vor trebui sa o faca din nou , peste o jumatate de an din nou si tot asa cu botnita pe nas.Cat le pasa romanilor de libertatea lor s-a vazut astazi la mitingul de la Universitate unde au venit cativa.Incep sa cred ca aceasta populatie cretina isi merita soarta cu prisosinta.

  • Asta cam asa este.
   Pentru cat de grave sunt problemele din ziua de azi trebuiau sa iasa in strada zeci de mii de oameni.
   Povestea ca la mitingul de sambata au fost „cateva mii de oameni” înseamnă de fapt câteva sute…din păcate. Nu am stat să-i numar pe participanti, dar mai mult de 3-4 sute de oameni nu au fost. Pompiliu Diplan zicea ca la p-ta Victoriei erau asteptati oameni din provincie si au venit cateva zeci de persoane
   E de inteles, in conditiile în care nu vin la miting bucurestenii cum sa te mai avanti sa vii din provincie ?

 3. Johannis a primit o informare şi mai importantă de la servicul Salvamont: Pârtia este liberă, augusta fiinţă a Întâiului Schior poate aluneca lin la vale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE