ACTUALITATEONU se opune vaccinării obligatorii: În niciun caz nu trebuie administrat forțat...

ONU se opune vaccinării obligatorii: În niciun caz nu trebuie administrat forțat un vaccin

Comisarul pentru Drepturile Omului din cadrul Organizației Națiunilor Unite (ONU) a declarat miercuri că vaccinarea împotriva Covid-19 nu poate fi obligatorie, conform Times of Israel.

Vorbind la un seminar al Consiliului pentru Drepturile Omului, Michelle Bachelet avertizează că există considerații semnificative privind drepturile care trebuie luate în considerare înainte de a face vaccinarea obligatorie.

„Orice obligație de vaccinare trebuie să respecte principiile legalității, necesității, proporționalității și nediscriminării. În niciun caz oamenilor nu ar trebui să li se administreze forțat un vaccin”, a declarat aceasta.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Totuși, ea menționează că obligativitatea poate fi implementată „doar dacă este strict necesar pentru atingerea unor scopuri convingătoare de sănătate publică”.

„Obligația de vaccinare ar trebui introdusă doar dacă este strict necesar pentru atingerea unor scopuri convingătoare de sănătate publică. Și ar trebui să fie luate în considerare numai atunci când măsurile mai puțin intruzive, cum ar fi purtarea măștii sau distanțarea socială, nu au reușit să răspundă acestor nevoi de sănătate”, a precizat ea.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate