joi, noiembrie 30, 2023
ACTUALITATEIohannis despre închiderea pieţelor: O măsură justă. Majoritatea PSD-istă din Parlament, din...

Iohannis despre închiderea pieţelor: O măsură justă. Majoritatea PSD-istă din Parlament, din motive politicianiste, a hotărât inversul

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că închiderea pieţelor din hale sau spaţii acoperite reprezintă o măsură justă luată de Guvern şi a acuzat PSD că a propus deschiderea acestora din motive politicianiste, transmite Agerpres.

„Chestiunea pieţelor este una care a dus la destul de multe dezbateri în spaţiul public. Eu cred că măsura luată de Guvern este una justă. (…) Faptul că Guvernul hotărăşte ceva şi majoritatea PSD-istă din Parlament, (…) doar din motive politicianiste, hotărăşte inversul este încă un argument pentru care trebuie să facem alegeri la termen”, a spus şeful statului, într-o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni.

El a subliniat că se închid doar pieţele care funcţionează în spaţiile închise, în care nu pot fi garantate măsurile de protejare a populaţiei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

După cum a relatat R3Media, Camera Deputaţilor a adoptat, marți, amendamentul PSD potrivit căruia, pe durata stării de alertă, pieţele agroalimentare în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante, talciocurile îşi vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de distanţare socială şi protecţie sanitară.

Legea votată azi de Parlament trebuie promulgată de președintele Klaus Iohannis.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate