OPINIIIohannis cu fustă la Chișinău

Iohannis cu fustă la Chișinău

MAIA SANDU A PUS PREȘEDINȚIA MOLDOVEI LA PICIOARELE UNEI FUNDAȚII DIN GERMANIA CARE A FOST ȘI PARTENERA LUI KLAUS IOHANNIS.

Implicarea unor ONG-uri exportatoare de neomarxism la Chișinău se face după același tipar urmat anterior și în România. Publicația online Telegraph.md dezvăluie că instituția Președinția Moldovei este infiltrată (nota bene, oficial) cu consilierii unui ONG care nu sunt plătiți de Moldova, ci printr-un stat străin și care pot evolua spre secrete de stat ale instituției și statului. Memorandumul a fost semnat între Președinția Republicii Moldova și Fundația Konrad Adenauer Foundation (KAS) în 1 ianuarie 2021 (sic!, imediat după sarmalele din noaptea de Revelion!) prin Andrei Spînu și Hans Martin Sieg.

Citește mai mult pe Blogul lui Traian Horia.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...