luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATECvadruplu vaccinat, Joe Biden s-a infectat cu Covid-19. Acum un an, președintele...

Cvadruplu vaccinat, Joe Biden s-a infectat cu Covid-19. Acum un an, președintele SUA spunea că cine se vaccinează nu se infectează | VIDEO

Președintele Joe Biden a fost testat pozitiv pentru Covid-19, a anunțat joi Casa Albă, citată de CNBC.

Președintele Joe Biden, în vârstă de 79 de ani, vaccinat complet și cu două injecții de rapel, are „simptome foarte ușoare” de COVID-19, a declarat secretarul de presă Karine Jean-Pierre într-un comunicat.

Biden a început să ia Paxlovid, o pastilă antivirală care poate reduce riscul de spitalizare pentru persoanele care sunt testate pozitiv pentru Covid, a precizat secretarul de presă, citat de CNBC.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Biden va lucra în izolare până când va fi testat negativ pentru virus, a precizat Jean-Pierre.

„În această dimineață, președintele Biden a fost testat pozitiv pentru COVID-19. El este complet vaccinat și vaccinat de două ori și prezintă simptome foarte ușoare. El a început să ia Paxlovid. În conformitate cu liniile directoare ale CDC, acesta se va izola la Casa Albă și va continua să își îndeplinească toate îndatoririle pe deplin în această perioadă. În această dimineață a fost în contact telefonic cu membri ai personalului Casei Albe și va participa la întâlnirile planificate la Casa Albă în această dimineață prin telefon și prin Zoom de la reședință. În conformitate cu protocolul Casei Albe pentru cazurile pozitive de COVID, care depășește orientările CDC, el va continua să lucreze în izolare până când va fi testat negativ. După ce va fi testat negativ, el va reveni la munca față în față. Casa Albă va furniza zilnic informații actualizate cu privire la starea președintelui, pe măsură ce acesta continuă să își îndeplinească toate atribuțiile funcției în timp ce se află în izolare. Conform protocolului standard pentru orice caz pozitiv la Casa Albă, unitatea medicală a Casei Albe va informa toate persoanele apropiate președintelui în cursul zilei de astăzi, inclusiv membrii Congresului și membrii presei care au interacționat cu președintele în timpul deplasării de ieri. Ultimul test anterior al președintelui pentru COVID a fost efectuat marți, când a avut un rezultat negativ”, este declarația de presă a Casei Albe.

În urmă cu fix un an, pe 21 iulie, Joe Biden spunea în cadrul unei întâlniri cu cetățenii că „n-o faci Covid dacă te vaccinezi”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Breitbart (@wearebreitbart)

 

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate