ACTUALITATEFlorica Cherecheș, o conservatoare asumată, numită preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Drepturile...

Florica Cherecheș, o conservatoare asumată, numită preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii

Florica Cherecheş a fost numită în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității Naționale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii şi Adopții, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu publicată, luni, în Monitorul Oficial.

Florica Cherecheș o înlocuiește în funcție pe Maria Mădălina Turza, care a fost numită în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, scrie Agerpres.

În vârstă de 61 de ani, Florica Cherecheș este membră a PNL Bihor, mamă a patru copii și bunică pentru opt nepoți. „Iubesc oamenii, sunt o luptătoare, un campion al noilor începuturi, atât în viața personală, cât și familială și profesională. Iubesc Oradea, Bihorul și sunt tare mândră că sunt româncă!”, scria ea pe pagina personală.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Celor care afirmă despre mine că aș fi o femeie de succes le spun că rețeta pe care am aplicat-o adesea în viață este: credință în Dumnezeu, încredere în mine însămi și muncă multă!”, a spus ea.

Ea a fost deputat PNL între 2012 și 2020. A candidat și pentru al treilea mandat, dar nu a fost pusă pe un loc eligibil. Florica Cherecheș a susținut Referendumul pentru Familie din 2018 și a inițiat și sprijinit, în Parlament, mai multe inițiative pro viață și pro familie.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...