joi, februarie 9, 2023
ȘTIRIIoan-Aurel Pop, mesaj către președintele Academiei Ucrainene: Suntem alături de dvs, într-un...

Ioan-Aurel Pop, mesaj către președintele Academiei Ucrainene: Suntem alături de dvs, într-un moment în care țara este supusă unui război crud

Președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, a trimis un mesaj președintelui Academiei Naționale de Științe din Ucraina, Anatoly Zagorodny de susținere față de poporul ucrainean.

„În numele Prezidiului Academiei Române, tuturor colegilor, membrilor Academiei Române și al meu, îmi exprim susținerea puternică pentru poporul ucrainean în provocarea dificilă pe care o întâmpină, aducându-i-se acest război crud și nedrept, care amenință suveranitatea, independența și libertatea poporului.

Cu această ocazie, îmi exprim sincera compasiune față de ce se întâmplă în țara dumneavoastră și admirație față de curajul și determinarea cetățenilor Ucrainei”, se arată în textul scrisorii trimise de președintele Academiei Române.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

sursă foto: Academia Română

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

8 COMENTARII

  1. Titlul si continutul articolului este inselator. Academia Romana nu zice ca sustine independenta si suveranitatea Ucrainei ci zice ca isi exprima sprijinul pentru Presedintele Academiei Ucrainei care trece prin incercari dificile la care este supus poporul ucrainean prin razboiul injust si crud, fiind atacate suveranitatea, independenta si libertatea acestora. Ceea ce este mai dibaci decit Ministerul de experne care este doar un comunicator al tezelor primite de la altii.

  2. Alt mâncător de bani de la buget! Mâine – pomaine o sa-l auzim ca face lobby si pt lgbtristi. Daca ar veni Putin peste noi, veti fi primii care ar tuli-o din țară. Nu va pasa ca românul de rand vrea sa fie neutru in acest joc al mizerabilior care stăpânesc lumea. Va impopotonati cu declarații inutile.

  3. Nu l-am auzit niciodata pe dl Aurel Pop luand pozitie contra prigonirii romanilor din Ucraina! Tacere totala! Sincer, mi se face greata cum toti “oficialii” canta in cor litania cu “Solidaritatea cu Ucraina” , in timp ce romanii din Ucraina sunt complet ignorati sau in timp ce multi copii din Romania nu au ce manca si cu se se imbraca. Aveam despre dl Aurel Pop o parere buna, pana ce am vazut ca o da spre mesajul globalist, plus lepadarea de Paulescu. I se arata oare “pisica” de catre servicii sau e vorba de pur oportunism?

  4. “…și admirație față de curajul și determinarea cetățenilor Ucrainei”? pe bune?cei mai multi dintre ei fug din ucraina, iar restul sunt trupe neo-naziste azov si mercenari de prin europa si natiunile unite/cia, care ataca civili si obiective, sustinand ca sunt rusii. vai de noi cu asa “eroi”… despre ce vorbesti nene?

  5. Dupa contestarea Prof.Dr. Nicolae Paulescu, contestarea pamanturilor romanesti ocupate de Ucraina este ultimul strop.
    La revedere, “profesore”!

  6. Alt idiot util manevrat cu succes de la Bruxelles. Hai ca e frumos. Zilele astea s-au destupat toate conservele securiste manevrate din umbra de ONG-istii finantati gras din vest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate