joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEIoan Aurel Pop, declarații după problemele de sănătate constatate post-vaccinare COVID:  „Controlul...

Ioan Aurel Pop, declarații după problemele de sănătate constatate post-vaccinare COVID:  „Controlul medical a relevat o anomalie”

Ioan Aurel Pop a vorbit deschis despre problemele de sănătate pe care le-a constatat după administrarea serului „COVID”. Președintele Academiei Române susține că se simte bine și că-și exercită profesia fără piedici.

„Sunt foarte bine, am avut un tratament de urmat în timpul pandemiei, dar sunt foarte bine. Nu am lipsit de la Academia Română decât trei săptămâni, când am avut o intervenție și am fost spitalizat. Dar întotdeauna am fost conștient și când am ieșit din spital mi-am reluat activitatea. Asta a fost acum doi ani de zile”, a declarat Ioan Aurel Pop, pentru R3media.ro.

Ioan Aurel Pop: „Am urmat un tratament care m-a readus la normalul de dinainte

Președintele Academiei Române crede mai degrabă că serul „COVID” nu i-a făcut rău.

„În timpul pandemiei mi-am făcut un control al numărului de anticorpi, ca să văd dacă să fac a treia doză de vaccin sau nu. Controlul acela a relevat o anomalie, o proteină care se înmulțise și am fost avertizat că este vorba despre un pericol care ar putea fi și să fiu luat sub control. Nu știu și nu pot spune, nu cred că e legat de vaccin, pentru că această gamapatie monoclonală, probabil că s-a declanșat în urmă cu șapte ani, cu cinci ani înainte de momentul în care am făcut analizele. Este o boală a sângelui care poate fi latentă, să nu se întâmple nimic. Se spune că toți purtăm în noi celule care se pot înmulți necontrolat, dar le ținem sub control.

Nu am avut nicio problemă, sunt bine, am urmat un tratament care m-a readus la normalul de dinainte și mulțumită Domnului, n-am nicio problemă în acest moment”, a mai punctat Ioan Aurel Pop.

Întrebat despre o posibilă candidatură la prezidențiale, istoricul a declarat că refuză. Acesta are în plan să consemneze două mandate integrale în calitate de președinte al Academiei.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

 1. Dupa cazuri din media ca serul a nenorocit atata amar de lume s-a trezit nea’ Caisã sa spuna ca e sigur si eficient. Marş!

 2. Domnule Ioan Aurel Pop, de obicei sunteti foarte vertical, foarte educat si cu foarte mult bun simt si dati clasa aproape intregii clase politice.

  Dar uneori mai credeti si in “stiinta”, cum a fost cand v-ati triplu-capsat.

  Oricum ar fi, multa sanatate!

 3. P.S.

  Dai să recitești cine-i „Andi Miron” – sigur nu e „Andy” ?! – și-ți apare PUBLICITATEA!

  Deci:

  RepublicaCTP iar v-a luat-o înainte:

  https://republica.ro/ana-blandiana-zsi-in-timpul-lui-ceausescu-ma-infiora-faptul-ca-raul-era-amestecat-cu-prostia-si-dadea

  Raluca Ion scoate un interviu epocal (Prima Parte) cu doamna Arpagic, fiică de preot. Ce zice d-na Arpagic acolo e înnebunitor: inclusiv despre AUR, tinerii care îl votează, școala proastă a … părinților lor (!!) și multe alte inefabilități lirice.

  D-na Arpagic n-are tresăriri morale de la războaiele Democrației – unele în desfășurare, altele în pregătire.

  Colac peste pupăză, R3M publică un „interviu „de nicăieri”, fără cap ori coadă, în care Aurel nu e sigur de unde i se trage.

  Felicitări (pentru er(r)ată)! Cu Democrația nu e de glumit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE