vineri, aprilie 12, 2024
ACTUALITATEDr. Fauci: Trebuie să vaccinăm întreaga lume

Dr. Fauci: Trebuie să vaccinăm întreaga lume

Dr. Anthony Fauci, care a insistat că oamenii ar trebui să continue să adere la măsuri stricte de sănătate publică chiar și după vaccinare, a declarat că coronavirusul chinez va rămâne o amenințare, motiv pentru care oficialii trebuie, în cele din urmă, să se vaccineze „întreaga lume”.

Vorbind cu NPR’s Fresh Air, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase a subliniat că vaccinarea majorității populației rămâne un obiectiv cheie în lupta împotriva virusului. În același timp, oficialii trebuie să „dubleze măsurile de sănătate publică referitoare la purtarea uniformă a măștilor, distanțarea fizică, evitând condițiile de adunare – în special în interior”.

Dar astfel de măsuri drastice, a spus el, ar trebui să se extindă și la nivel global.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

„Trebuie să se obțină – cu ajutorul lumii dezvoltate – întreaga lume vaccinată”, a spus el, potrivit NPR.

„Deoarece permitem ca această infecție să existe în orice măsură în orice parte a lumii, va fi întotdeauna o amenințare. Așa că trebuie să abordăm acest lucru așa cum abordăm variola, modul în care abordăm poliomielita și modul în care abordăm rujeola și alte focare devastatoare la nivel mondial ”, a continuat el.

Fauci a spus că 70-85 la sută din populația din SUA ar trebui să fie vaccinată înainte ca oficialii să înceapă să retragă măsurile de sănătate publică. De asemenea, el crede că oamenii ar trebui să poarte măști, chiar și după ce au fost vaccinați.

„Și doar pentru a fi sigur-sigur, există câteva motive pentru a purta măști chiar și după vaccinare. În primul rând, doriți să protejați alte persoane în cazul în care aveți virus în carenajele nazale și, dacă vă uitați în comunitate, există suficient virus acolo încât înainte de a începe să retragem măsurile de sănătate publică, e bine ca o proporție copleșitoare din populație să fie vaccinată. Și, așa cum am spus, calculul – chiar dacă este încă o estimare – ar fi undeva între 70 și 85% din populație”, a spus Faucci săptămâna trecută la Fox News.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În timp ce Fauci a spus că „nu există date care să indice” că purtarea a două măști funcționează – o clarificare pe care a făcut-o după ce el însuși a promovat această practica, el le-a spus reporterilor că el poartă adesea două măști.

„Zic că nu există nicio recomandare. Cu toate acestea, există mulți oameni care adoptă abordarea de bun simț ”, a clarificat el.

Conform datelor Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din 5 februarie, au fost distribuite 58.380.300 doze de vaccinare, dintre care au fost administrate 36.819.212 doze.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE