ACTUALITATEKlaus Iohannis a fost decorat de tatăl prințului care l-a ucis pe...

Klaus Iohannis a fost decorat de tatăl prințului care l-a ucis pe ursul Arthur. AUR: În fața unor asemenea ticăloșii, nu putem decât să întrebăm, așa cum ar fi întrebat, desigur, și strămoșii: „Ce căutați voi în munții noștri?”

Prințul austriac Emanuel von und zu Liechtenstein ar fi venit în România în luna martie, și, contra unei taxe de 7000 de euro (conform Știrile Protv) și-a fundamentat uciderea celui mai mare urs din România prin derogarea oferită de Ministerul Mediului din România acordată pentru eliminarea unei ursoaice cu pui care ar fi cauzat pagube anul trecut la unele ferme din Ojdula, județul Covasna, susține asociația Agent Green într-un material postat pe site-ul oficial.

Scandalul uciderii în mod ilegal al celui mai mare urs brun din România scoate la iveală o serie de legături până la cele mai înalte niveluri în țară.

Deși prințul Emanuel von und zu Liechtenstein primise derogare din partea Ministerului Mediului din România, dar pentru un alt urs. Prințul a ajuns în luna martie în țara noastră, dar legăturile cu România sunt mai vechi, potrivit Bugetul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pe 4 martie 2020, președintele Klaus Iohannis a primit Premiul European „Coudenhove-Kalergi” pentru anul 2020. Distincția i-a fost acordată de tatăl vânătorului, Prințul Nikolaus von Liechtenstein, care este președintele Societății Europene Coudenhove-Kalergi.

Președintele României a fost decorat pentru „meritele sale deosebite de politician care, prin dedicarea pentru valorile europene, contribuie decisiv la consolidarea integrării României în comunitatea statelor europene”, dar și pentru că „acțiunea sa politică are un rol exemplar într-o Europă care a fost divizată în trecut”, potrivit unui comunicat emis de Administrația Prezidențială.

Nu ne dăm încă seama cât de mult contribuie incidentul cu ursul la integrarea României, sau cât va contribui divulgarea informației, precizează Smart Radio.

Reacție dură a AUR

Ca reacție la uciderea ursului Arthur și informațiile apărute, partidul AUR a răspuns dur pe pagina oficială de facebook.

Într-un mesaj, cei de la AUR au scris că vor lua cele mai dure măsuri pentru apărarea faunei și pădurilor românești și „străinii aroganți vor înțelege că țara asta nu e sat fără câini”.

„Cel mai mare exemplar de urs carpatin din România și, probabil, din întreaga Uniune Europeană, a fost împușcat în județul Covasna de un prinț austriac, Emanuel von Liechtenstein. Prințul a declarat că ar fi împușcat ursul din greșeală, confundându-l cu o ursoaică cu pui agresivă, pentru a cărei ucidere oferise derogare însuși ministrul Mediului, Tanczos Barna.

Martorii îl contrazic însă pe vânătorul austriac, afirmând că el ar fi ucis intenționat ursul, știind prea bine că acesta este un trofeu cinegetic de preț, aflat într-o arie protejată – și, în altă ordine de idei, nimeni nu poate crede că un vânător poate confunda un urs de dimensiuni uriașe cu o ursoaică!
Iată, fraților, unde s-a ajuns: să trăim într-o țară în care un ministru udemerist decide că urșii din Carpați pot fi uciși, iar un prinț austriac care numai nobil nu s-a dovedit a fi, umblând cu asemenea tertipuri, vine să îi ucidă. În fața unor asemenea ticăloșii, nu putem decât să întrebăm, așa cum ar fi întrebat, desigur, și strămoșii, de la Decebal și până la Horea și Iancu: „Ce căutați voi în munții noștri?”

Promitem tuturor că, atunci când va veni la putere, AUR va lua cele mai dure măsuri pentru protejarea faunei și a pădurilor românești. Și atunci străinii aroganți, de la prinți la patroni de fabrici de mobilă din Austria și de aiurea, care astăzi ne privesc și ne tratează, iată ca pe sclavii dintr-o colonie, vor ști că țara asta nu e sat fără câini și nici slugă la stăpâni!”, a notat AUR.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate