ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (26 - 31 iulie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (26 – 31 iulie)

Teodora Agavriloaie (18 ani) este singura elevă care a obținut nota 10 la examenul de admitere la Facultatea de Medicină a UMF Iași. Ea este cel mai recent „produs” al profesorilor Nita și Mircea Nedea, cei care pregătesc gratuit elevii ieșeni care vor să devină medici. Continuarea, aici.

Peste 2.000 de tineri din județele Brăila și Galați participă gratuit la tabere de vară. Mai multe informații găsiți aici.

Un așezământ pentru copii abandonați va fi inaugurat la Techirghiol. Detalii, aici.

Lucian Bobean, un medic erou din Beclean, campion la donat plasmă, a fost decorat de către președintele Klaus Iohannis. Informații despre acest gest, aici.

Un veteran de război din satul Tincova (Caraș – Severin) a fost sărbătorit de autorități la împlinirea vârstei de 100 de ani. Detalii despre acest erou, aici.

Patriarhia Română sprijină financiar familiile din Alba Iulia afectate de inundații. Detalii despre acest gest frumos, aici.

Biserica Delea Nouă Calist din Sectorul 3 al Capitalei va construi o grădiniță. Informații despre acest proiect frumos, aici.

O femeie din Bistrița a găsit pe stradă un portofel care conținea o sumă importantă de bani. Ea l-a returnat deținătorului de drept. Continuarea, aici.

Fotbalistul român Ianis Hagi a marcat un gol în chiar etapa de debut a campionatului Scoției. Detalii despre reușita tânărului sportiv, aici.

Marele fost fotbalist român, Gheorghe Hagi, a fost aplaudat și a primit cadou un tricou din partea echipei Rapid București, înaintea partidei cu cei de la Farul Constanța. Detalii, aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT