vineri, iunie 14, 2024
ACTUALITATEIncredibil! Alina Gorghiu, la 33 de ani de la evenimentele din decembrie...

Incredibil! Alina Gorghiu, la 33 de ani de la evenimentele din decembrie 1989: Revoluționarii și toți românii să uite traumele de la Revoluție. Avem nevoie de fiecare om, într-un an 2023 dificil

Alina Gorghiu, președintele interimar al Senatului României, al doilea om în stat, le-a transmis revoluționarilor de la Timișoara că trebuie să uite de traumele trăite la evenimentele din decembrie 1989 și să participe activ la eforturile societății românești, care se îndreaptă spre un 2023 dificil.

„Sunt bucuroasă că am avut ocazia să fiu alături de ei (participanții la Revoluția din 1989 de la Timișoara – n.r.) astăzi și le urez un lucru pe care li-l urez tuturor românilor: să uite traumele de la Revoluție, să își aducă aminte că au ajutat enorm de mult această Românie cu efortul și cu curajul lor și să participe activ la eforturile societății românești, pentru că perioada este foarte complicată și avem nevoie de fiecare om într-un 2023 care va fi unul dificil”, a spus Alina Gorghiu, în cadrul unei ședințe festive dedicată evenimentelor din Decembrie 1989 de la Timișoara.

Alina Gorghiu a ținut să precizeze, totuși, faptul că mulțumit revoluționarilor care au ieșit pe străzi în 1989, România a început să progreseze și și-a schimbat parcursul istoric.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Țara aceasta, de la Revoluție a început să se modernizeze. Sunt foarte mulți oameni care merită respectul nostru; eu am venit astăzi, în semn de respect, să îi ascult, să asist la o ședință festivă a Consiliului Județean alături de asociațiile de revoluționari, iar după luările de cuvânt am încercat să stau de vorbă cu fiecare, să vedem punctual fiecare ce nevoi, ce probleme și preocupări mai are”, a detaliat Alina Gorghiu, conform Agerpres.

Reamintim că ieri, Serviciul Român de Informații (SRI) a anunțat declasificarea documentelor rămase neclasificate cu privire la evenimentele din decembrie 1989.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Sa te duci la un eveniment care comemoreaza jertfa unora pentru libertate si tu sa le spui celor de acolo sa uite………ori esti nesimtita ori esti retarda. Si daca cea in cauza e al doilea om in stat atunci e clar ce clasa politica avem la conducere. Multumesc pe aceasta cale celor care inca cred ca se duc la vot si fac ce e mai bine pentru Romania. Am ajuns sa spun lucruri care intotdeauna se adeveresc insa sunt mereu declarat “prost” iar unii care decid prosteste sunt in continuare ff destepti. Ma intreb daca vor mai venii vremuri in care prostii sa nu mai fie bagati in seama. SPER!

  2. daca nu avea teroristi in neam
    nu ajungea boarfa “al 2lea om in Stat”……
    (p-aia cu carnetu de partid comunist DE OCUPATIE
    sa-i uitam?????)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE