miercuri, iulie 17, 2024
ACTUALITATEO nouă moarte subită la Sibiu: Profesoară din China, găsită moartă în...

O nouă moarte subită la Sibiu: Profesoară din China, găsită moartă în locuință. Femeia avea doar 35 de ani

O profesoară de limbă chineză, angajată a Institutului Confucius, a fost găsită moartă în locuința ei din Sibiu, în data de 18 decembrie, informează Ziare.com.

Li Caiyue, în vârstă de 35 de ani, locuia în cartierul Ștrand din Sibiu. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit de un bărbat care a sunat la 112.

Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu, trupul femeii nu prezenta urme de violență și nu există suspiciuni de omor. După efectuarea autopsiei vor fi stabilite cauzele exacte ale decesului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Aceasta locuia în România de aproximativ 12 ani și era profesoară la Institutul Confucius, unde preda gratuit cursuri de limbă chineză.

În ultimul an și jumătate au fost raportate tot mai multe astfel de evenimente, cu oameni care s-au prăbușit din senin și și-au pierdut viața.

Sportivi, elevi, copii minori, avocați, medici, profesori au căzut și/sau au murit subit recent. O listă găsiți aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

 1. Cu regret, n-am înțeles mare lucru …

  N-aveți parteneriat cu nicio publicație pro-Democrație din China, să ne spuneți ce rată de morți subite au în China ? Ori măcar ce raportează PCC/CPC ?

  Biata doamnă ne-ar putea fi pe conștiință.

  Preda chineză gratuit ? De 12 ani ?! (Pentru bani ce făcea ? Nu-i trebuiau ?)

  Ori preda gratuit doar de când viteaza Românie s-a sesizat în privința diabolicei propagande emanate din institutele Conffuccius ?

  Nici nu știu ce să vă mai spun, cum să vă mai firitisesc: cum n-ați depistat-o să o intervievați, dacă ne-a învățat chineză gratuit timp de 12 ani ?! În ce limbă o făcea ?

  Sigur n-or mai fi și alții de care nu veți auzi decât când devin indisponibili pentru interviu ? (Nu la mine mă refer.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE