miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATESe anunță un marș LGBT la Iași, pe 5 iunie

Se anunță un marș LGBT la Iași, pe 5 iunie

Asociația „Rise Out” a obținut o autorizație din partea autorităților ca pe străzile Iașiului să se desfășoare un marș LGBT, scrie Ziarul de Iași.

Evenimentul, denumit „Iași Pride” (Mândria de a fi LGBT), va avea loc pe 5 mai, pe traseul Corp A Universitate – bld, Carol I – Casa de Cultură a Studenților – bld. Independenței – strada Elena Doamna – strada Anastasie Panu – Palatul Culturii.

Este a doua tentativă de marș a activiștilor pro-homosexualitate de la Iași, după cea de anul trecut, când s-a realizat într-o formulă restrânsă, în preajma sărbătorii Sfintei Parascheva.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Atunci au fost aduși copii de liceu să defileze pe străzi cu steagul LGBT, iar comunitatea creștină din Iași a reacționat printr-o manifestație proprie.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar pentru imunitate Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Foto: Imagine de la Bucharest Pride

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate