vineri, aprilie 12, 2024
ACTUALITATEÎncă unul: Fotbalistul grec Alexandros Lampis a căzut pe teren și a...

Încă unul: Fotbalistul grec Alexandros Lampis a căzut pe teren și a murit subit. Avea doar 21 de ani

Fotbalistul grec Alexandros Lampis a suferit un stop cardiac pe teren și a murit, la vârsta de doar 21 de ani, informează The Sun.

Tragedia s-a petrecut după doar cinci minute de joc ale partidei pe care echipa sa, GS Ilioupoli, o disputa pe teren propriu contra celor de la Ermionida, în liga a treia elenă, menționează sursa citată.

Din păcate, la teren nu se afla niciun defribilator și ambulanța a sosit după 20 de minute. A fost prea târziu pentru a împiedica decesul tânărului.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Lampis este doar ultima victimă dintr-o lungă serie de fotbaliști sau sportivi care s-au prăbușit pe teren, unii dintre ei decedând.

Unii dintre ei au suferit atacuri de cord, iar alții probleme respiratorii. Cele mai cunoscute cazuri sunt cele ale argentinianului Sergio Aguero, care a fost și nevoit să se retragă din sport, la doar 33 de ani.

The Sun precizează că situația lui Lampis este similară cu cea a lui Christian Eriksen, doar că acesta a beneficiat de intervenție de urgență care i-a salvat viața.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

O listă și detalii a sportivilor și fotbaliștilor care au suferit pe teren în ultimele șase luni, inclusiv care au decedat subit, găsiți aici.

Comentând aceste ultime incidente, jurnalistul englez Carlo Garganese a scris pe Twitter că este momentul ca lumea fotbalului să-și pună niște întrebări.

„Devine înfricoșător. Fotbalul trebuie să investigheze ceea ce-i face pe acești jucători să se prăbușească cu probleme cardiace/de respirație sau în piept.

Și înainte ca gloata să sară pe mine, nu sugerez nimic. Dar în mod clar, în acest sezon e ceva anormal și nu vrem tragedii”, a menționat el.

Un articol pe această temă din presa engleză a concluzionat că „totul este o coincidență”.

. În momentul în care fostul atacant al naționalei Angliei, Trevor Sinclair, a întrebat dacă nu există vreo legătură între aceste căderi și vaccinul anti-covid, i-a fost tăiat microfonul.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Toată lumea știe de ce a murit acest individ, nu de la vaccin sau de la covid . Grecu chiar și fotbalist tot grec rămâne. Dumnezeu nu tolerează asemenea comportament și le scurtează viața la scursuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE