ACTUALITATEFranța | Sute de mii de oameni au protestat în mai multe...

Franța | Sute de mii de oameni au protestat în mai multe orașe împotriva pașaportului sanitar

​Aproximativ 140.000 de persoane, dintre care aproximativ 18.000 la Paris, au manifestat în diferite orașe din Franța împotriva permisului sanitar, pentru a opta săptămână consecutiv, mobilizarea fiind în scădere, potrivit Ministerului de Interne francez, relatează AFP, citat de HotNews.

„Boicotăm acest permis sanitar (….) vom introduce o a treia doză de boicot. La final, acest permis sanitar va cădea.”, a afirmat Florian Philippot, președintele mișcării naționaliste „Patrioții”.

Manifestanții au mărșăluit fără măști pe străzile orașelor franceze, ținând steagurile naționale în mâini și transmițând mesaje împotriva măsurilor dure adoptate de autorități.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Întotdeauna nu permisului sanitar. Nu discriminării. Nu intimidării: libertate!”, scrie pe o pancartă.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate