ACTUALITATEFranța | Sute de mii de oameni au protestat în mai multe...

Franța | Sute de mii de oameni au protestat în mai multe orașe împotriva pașaportului sanitar

​Aproximativ 140.000 de persoane, dintre care aproximativ 18.000 la Paris, au manifestat în diferite orașe din Franța împotriva permisului sanitar, pentru a opta săptămână consecutiv, mobilizarea fiind în scădere, potrivit Ministerului de Interne francez, relatează AFP, citat de HotNews.

„Boicotăm acest permis sanitar (….) vom introduce o a treia doză de boicot. La final, acest permis sanitar va cădea.”, a afirmat Florian Philippot, președintele mișcării naționaliste „Patrioții”.

Manifestanții au mărșăluit fără măști pe străzile orașelor franceze, ținând steagurile naționale în mâini și transmițând mesaje împotriva măsurilor dure adoptate de autorități.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Întotdeauna nu permisului sanitar. Nu discriminării. Nu intimidării: libertate!”, scrie pe o pancartă.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...