vineri, mai 24, 2024
ACTUALITATEÎn Valea Jiului, Cristian Cațan (AUR) a intrat oficial în cursa pentru...

În Valea Jiului, Cristian Cațan (AUR) a intrat oficial în cursa pentru Primăria Petroșani

Ziua de 30 aprilie a fost ultima zi de depunere a dosarelor de candidaturi pentru alegerile locale din România. Este vorba despre candidații la consiliile locale, primării, consilii județene și președinția consiliului județean.

În Valea Jiului, la Petroșani, Biroul Electoral Central (BEC) a validat toate dosarele de candidaturi ale partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Președintele AUR Petroșani a fost validat drept candidat oficial al AUR la Primăria Municipiului Petroșani. Mai mult decât atât, Cristian Cațan a reușit să depună o listă completă de candidați și pentru consiliul local, formată din 24 de persoane.

„Zilele trecute au fost foarte intense. Ne-am concentrat în mod special pentru întocmirea dosarelor de candidaturi. O muncă dificilă, având în vedere că au fost de completat peste 1000 de file. Avem listă completă de candidați la consiliul local. Săptămâna aceasta, întrucât este vorba de Săptămâna Mare, am ales să facem mai puțină politică. După Sfintele Sărbători Pascale vom intra practic în campania electorală, al cărei scop final este, pentru noi, câștigarea Primăriei Municipiului Petroșani și accederea unui număr cât mai mare de candidați AUR în Consiliul local Petroșani.”, a declarat Cristian Cațan, candidatul AUR la Primăria Petroșani, pentru redacția R3media.

Cristian Cațan (40 ani), candidatul AUR la Primăria Municipiului Petroșani, este de profesie profesor de educație fizică și antrenor de atletism și arte marțiale. Este căsătorit și tată în devenire, după cum a anunțat pe rețelele de socializare, soția sa urmând să dea naștere unui băiețel, în luna august. Recent, Cristian Cațan și-a lansat candidatura la Primăria Municipiului Petroșani în cadrul unui eveniment unde a fost prezent Claudiu Târziu, senator AUR și președinte al Consiliului Național de Conducere al partidului AUR, pentru a-l susține pe tânărul din Petroșani.

Dintre persoanele aflate la Petroșani pe lista de consilieri locali AUR la alegerile locale din 9 iunie, îi putem evidenția pe:

Ioan Vălvăresc – fermier, lider al comunității de momârlani din zona Dâlja;

Gabriela Iosip – inginer, jurist, fostă directoare a departamentului juridic al CEH;

Viorica Macavei – fost consilier local;

Viorel Dura – antreprenor;

Mihai Barbu – scriitor, profesor, fost consilier local, fost director al Colegiului Național de Informatică Petroșani;

Ianoș Gyorfi – ceasornicar, membru al comunității maghiare;

Petru Codreanu –  fost pompier, fost miner, fost jucător de rugby la Știința Petroșani;

Radu Octavian Polifronie – antrenor emerit al sportului, fost director al CSM Jiul Petroșani;

Nicolae Gherghin – fost notar public, colecționar de mașini de epocă și de ceasuri, fost președinte al Retromobil, filiala Hunedoara;

Dumitru Voina – fermier, fost miner;

Ioan Lihoacă – activist;

Cristian Kuszai – fost arbitru de handbal și fotbal;

Maria Gheorgheosu-Chirilă – cadru medical.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE