vineri, februarie 23, 2024
OPINIIAlexandru Muraru (PNL), omul care l-a ucis din nou pe Mareșalul Ion...

Alexandru Muraru (PNL), omul care l-a ucis din nou pe Mareșalul Ion Antonescu

Pe data de 1 iunie 2021, în memoria Ion Antonescu, la 75 de ani de la uciderea sa de către comuniști, la Biserica Sf. Parascheva din municipiul Vaslui, ctitorie a mareșalului, s-a oficiat o slujbă de pomenire.

La scurt timp, deputatul PNL Alexandru Muraru a anunțat că a sesizat Procurorul General al României și Ministerul de Interne, pentru că trei preoți și câțiva credincioși „și-au permis“ să țină o slujbă în cinstea lui Ion Antonescu.

Muraru, în calitatea sa de reprezentant special al Guvernului pentru combaterea antisemitismului, a spus că „ceremonia religioasă a fost urmată de o serie de alocuțiuni, cele mai multe fiind o deșănțată elogiere a unei persoane condamnate pentru crime de război și crime împotriva umanității, la adresa a sute de mii de civili”.

 Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În data de 17 iunie, conform site-ului local VremeaNouă, cei trei preoți care au oficiat slujba de pomenire a mareșalului au fost nevoiți să dea cu subsemnatul la poliție, ca urmare a sesizării deputatului PNL.

Potrivit procurorului Alina Boboc, în data de 8 iunie, la Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează „cercetări in rem, cu privire la fapta de a promova în public cultul persoanelor vinovate de sâvârșirea unor infracțiuni de genocid contra umanității, de crime de război, precum și fapta de a promova în public idei și concepții fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe”. Cel care i-a dat pe preoții Andrei Crețu, Neculai Bădărău și Adrian Buimac pe mâna procurorilor a fost Alexandru Muraru, reprezentantul special al Guvernului pentru combaterea antisemitismului și xenofobiei, care spunea că ceremonia ținută în biserica Sf. Parascheva din Vaslui” a încălcat flagrant legislația în vigoare, fiind, la prima vedere, o faptă penală”.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Un dicton al istoricilor, repetat în toate instituțiile de învățământ superior care studiază această disciplină, cu excepția celor deja afectate de flagelul neomarxist tot mai prezent în mediul academic din România, spune că niciodată evenimentele din trecut nu trebuie judecate după principiile și valorile din prezent.

În acest sens, poate că domnul Alexandru Muraru ar trebui să mai reflecteze asupra tăvălugului de acțiuni prin care încearcă să anihileze orice manifestare publică menită să aducă un omagiu înaintașilor, fie că aceștia au avut un rol pozitiv sau negativ în acțiunile pe care le-au întreprins. De asemenea, poate domnul Alexandru Muraru va da în judecată și pe cei care îi fac parastas lui Nicolae Ceaușescu în fiecare an pentru că, nu-i așa, și acesta din urmă a fost acuzat de crime împotriva umanității.

Încercarea de a ține sub bocanc pe toți cei care au condus România în perioada interbelică și până în ziua de 23 august 1944, dar, în același timp, de a nu manifesta niciun fel de interes față de cei care au venit și au răsturnat prin ocupație o ordine constituțională, au ucis mii de țărani, au aruncat în închisori întreaga elită intelectuală a Țării și au instaurat un regim de teroare, consider că este o practică nedemnă pentru un istoric ca domnul Alexandru Muraru.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

5 COMENTARII

  1. Nu cumva guvernul PNL a dat ordin armatei să-i împuște pe țărani in 1907 și pe greviști in 1933? așa că ciocul mic și joc de glezne pnleeee.apropo cine mai este și acest chelios odios care își dă el cu părerea despre un trecut îndepărtat,a fumat ciuperci otrăvite și e in sevraj?ar fi bine să le cerem politicienilor să-și facă datoria față de poporul care le plătește salariile sau să plece la cei care îi stipendiaza pe sub masă.

  2. Acest gaga sustine un mare neadevar si sunt convins ca e platit gras sa faca asta! Un guvern serios ar trebui sa il scoata pe acest rahat cu ochi din postul pe care il ocupa!

  3. Care istoric? Făcut la „apelul bocancilor” la U.M. de unde își primește solda pe „șestache”? Ăsta este tipul de țucălar care, dacă ar fi trăit atunci, ar fi fost printre primii care ar fi pupat bocancul nazist. N-ați remarcat că tot, dar absolut tot ce este (filon) românesc este pus la zid și lichidat? Poți să spui orice despre români, de rău evident, nu se întâmplă nimic. Dacă spui ceva de vreun minoritar ești realmente lichidat mediatic și nu numai. Suntem singura țară din lume unde există legi împotriva majorității, susținute și aplicate de instituții susținute financiar din banii… majorității! Să fim realiști: România este stat suveran (pe hârtie), condus de americani (politica geostrategică se face la Washington), guvernat de unguri și nemți (sași), respectiv unde țiganii fac toată legea (a se vedea puterea clanurilor interlope și conexiunea lor cu politicul). Să mai reamintesc de „comisarii” și „consilierii” serviciilor secrete străine care, în cârdășie cu unii din conducerea serviciilor de informații românești, sugrumă realmente această țară? Dar, cum spunea Orwell, fiecare popor are ceea ce merită și ce votează. Nu că softurile n-ar „alege” persoanele care „este” (vorba unui fost primar de la sectorul 5)…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE