ACTUALITATE Candidatul democrat Joe Biden promite drepturi pentru minoritățile sexuale LGBT, în primele...

Candidatul democrat Joe Biden promite drepturi pentru minoritățile sexuale LGBT, în primele 100 de zile la Casa Albă

Candidatul democrat la alegerile prezidenţiale din SUA, Joe Biden, promite că va promulga legea privind drepturile comunității LGBT în primele 100 de zile de preşedinţie, dacă va câştiga alegerile din 3 noiembrie, relatează Agenția Reuters, citată de Agerpres.

„Voi face din adoptarea Legii Egalităţii o prioritate de vârf în primele mele 100 de zile, prioritate căreia Donald Trump i se opune”, a subliniat Joe Biden în interviul acordat pentru Philadelphia Gay News, potrivit sursei citate.

Joe Biden, care a susţinut ferm drepturile persoanelor LGBTI şi ca vicepreşedinte în timpul lui Barack Obama (2009-2017), s-a angajat de asemenea să promoveze drepturile acestei comunităţi pe plan internaţional, punând egalitatea lor în centrul diplomaţiei SUA, în cazul în care va deveni preşedinte.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Pe de altă parte, administraţia Trump se opune Legii Egalităţii, afirmând că aceasta ar „submina drepturile parentale şi libertatea de conştiinţă”. Totuși, potrivit sursei citate, campania lui Trump sublinit că Trump a fost primul candidat republican la preşedinţie care a evocat drepturile LGBTI, în discursul de acceptare a candidaturii din 2016, şi a numit astfel de persoane în justiţie şi în cabinetul său.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate