News ȘTIRI Imaginea zilei. Sute de oameni înghesuiți în stația de metrou de la...

Imaginea zilei. Sute de oameni înghesuiți în stația de metrou de la Unirea, exact când în București intră în vigoare noi restricții

Peronul de la stația Unirii 1 a devenit neîncăpător, miercuri dimineața, pentru sutele de oameni blocați în așteptarea trenurilor de metrou, anunță Digi24.

Potrivit sursei citate, circulaţia trenurilor de metrou a fost blocată miercuri dimineaţa pe Magistrala 1, din cauza unei urgenţe medicale care a necesitat intervenţia SMURD.

„Metrorex informează că astăzi, 07.10.2020, începând cu ora 07:05, pe Magistrala 1 de metrou, circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate din motive independente şi nedorite de Metrorex (urgenţă medicală ce a necesitat intervenţia echipajelor SMURD, care au acţionat la faţa locului – în tren, conform procedurilor medicale). Pentru asigurarea deplasării celorlalţi călători, circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în sistem pendulă între staţiile Piaţa Unirii 1 şi Timpuri Noi”, se arată într-un comunicat Metrorex.

Sute de călători au rămas blocați pe peronul care a devenit tot mai aglomerat pe măsură ce oamenii continuau să sosească în stație. Potrivit Metrorex, începând cu ora 07:50 circulaţia trenurilor a fost reluată în condiţii normale.

Reamintim că noi restricții intră în vigoare, de miercuri, în București și în mai multe orașe din întreaga țara. Șeful DSU, Raed Arafat, s-a arătat îngrijorat de posibilitatea de infectare a celor care ar intenționa să meargă în pelerinaj în aceste zile la Iași, așa că a interzis accesul pelerinilor în localitate.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate