marți, decembrie 5, 2023
ACTUALITATEGuvernul de stânga din Noua Zeelandă încearcă să „salveze lumea”: Impozite pe...

Guvernul de stânga din Noua Zeelandă încearcă să „salveze lumea”: Impozite pe gazele emise de vaci și oi. Proiect de lege fără precedent

Guvernul de stânga din Noua Zeelandă, condus de Partidul Laburist, depune eforturi pentru eliminarea cărnii din alimentația cetățenilor. Astfel, a fost depus un proiect de lege care sugerează impunerea unui impozit ecologic pentru animale, relatează Breitbart.

„Nu există nicio îndoială că trebuie să reducem cantitatea de metan pe care o punem în atmosferă, iar un sistem eficient de stabilire a prețurilor emisiilor pentru agricultură va juca un rol esențial în modul în care vom realiza acest lucru”, a declarat ministrul guvernamental al schimbărilor climatice, James Shaw, conform The Telegraph.

Noua Zeelandă, care găzduiește circa 5 milioane de oameni, este un mare exportator de carne, având 10 milioane de vaci și 26 de milioane de oi. Drept urmare, aproximativ jumătate din emisiile țării provin din agricultură, în mare parte din metanul produs de eructația sau flatulența vacilor și oilor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cu toate acestea, în ciuda populației mari de animale, neozeelandezii ocupă doar locul 74 la nivel global în ceea ce privește emisiile de carbon, reprezentând doar 0,09% din emisiile lumii, ceea ce înseamnă că o astfel de taxă ar avea probabil un impact infim asupra așa-zisei „crize climatice” din lume.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Taxa va servi, probabil, la creșterea costului mielului și cărnii de vită în Noua Zeelandă și în țările în care este exportată carnea, iar fermierii probabil că vor transfera cheltuielile suplimentare către consumatori.

Proiectul de lege, care va intra în vigoare până în anul 2025, urmează să fie finalizat până în decembrie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Inițiativa guvernului socialist din Noua Zeelandă vine pe fondul unui efort amplu al guvernelor și instituțiilor globaliste de a îndepărta oamenii de carne. Regatul Unit, sub conducerea premierului „conservator” Boris Johnson, a discutat, de asemenea, despre perceperea unor taxe la frontieră pe carne și produse lactate pentru a „combate schimbările climatice”.

Instituții precum Forumul Economic Mondial (FEM de la Davos), care pledează de mult timp pentru consumul de insecte, au cerut recent adoptarea pe scară largă a veganismului și consumul de „alimente benefice pentru climă”, cum ar fi algele marine.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate