ACTUALITATEGuvernul anunță record de infectări DUPĂ alegeri. Jurnalista Adriana Balint: Câți dintre...

Guvernul anunță record de infectări DUPĂ alegeri. Jurnalista Adriana Balint: Câți dintre aceștia s-au vindecat nu v-a spus nimeni, așa-i? Și nici că numărul morților a scăzut cu 25%!

Grupul de Comunicare Strategică anunță că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 2.158 de cazuri noi de COVID – 19, fiind cel mai mare număr de cazuri noi înregistrate într-o zi, de la debutul pandemiei. 33 de persoane au murit, anunță sursa citată, 31 dintre aceștia având comorbidități.

De marți până miercuri au fost înregistrate 2.158 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cel mai mare număr de cazuri de la debutul epidemiei în țara noastră, precizează GCS.

Dintre acestea, două decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 de ani, cinci decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 10 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, șase decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 10 decese la categoria de peste 80 de ani.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.496. Dintre acestea, 550 sunt internate la ATI.

Jurnalista Adriana Balint (FOTO) spune însă că realitatea nu le este prezentată românilor. Ea afirmă că informările GCS nu prezintă fapte foarte importante, precum acela că există un număr semnificativ de persoane vindecate sau că la ATI e mai puțin cu unul și in spital sunt mai puțini cu 31.

„Gata, a apărut și comunicatul oficial, deci pot să vă spun cum stăm, de fapt. Că s-au infectat 2.158 noi vi s-a spus deja, dar că s-au vindecat 1.840 nu v-a spus nimeni, așa-i? Nici că la ATI e mai puțin cu unul și in spital sunt mai puțini cu 31.
Adică, cel putin diferența aia între 2158 și 1840 e cam de asimptomatici, adică de oameni sănătoși clinic, isn’t it?

Dar, români, voi îngroziți-vă, mai puneți 3 măști una peste alta pe mufă, macar dacă nu muriți de covid, să muriți de proști!
P.S. Și morții sunt mai puțini cu 25% decât ieri. Dar nici asta nu e important, nu e „știre””, a spus ea.

De asemenea, jurnalista a scris că mortalitatea în România este în scădere și că situația este îmbunătățită.

„Ați văzut cum nu au mai zis televiziunile, 3 zile, nimicuța-nimicuța despre niciun record de infectări, morți, răniți, iar azi, brusc, anunță recorduri absolute la ATI?

Ați văzut cum au tăcut ambulanțele, fix 3 zile, cât să vă duceți la vot, și azi-noapte au început iar să urle?

Și cifrele nu mint! Mortalitatea in România e într-o SCĂDERE CONTINUĂ! Pe o pantă atenuată, că toți bolnavii ăia cronici ținuți acasă cu lunile, cărora li s-a refuzat tratamentul, normal că se vor regăsi, în timp, printre decedați. Doar un test covid pozitiv le mai lipsește, eventual post-mortem, ca să dea bine în statistica pentru stăpănii coloniei”, a notat ea.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...