marți, martie 28, 2023
ACTUALITATEPreședintele Iohannis cheamă românii la vot, în ziua cu 1600 de noi...

Președintele Iohannis cheamă românii la vot, în ziua cu 1600 de noi cazuri de infectări cu coronavirus. De Paști, Iohannis ordona „Stați acasă! Altfel vom avea înmormântări”

Președintele Klaus Iohannis a lansat, vineri, un apel către români cu îndemnul de a merge la vot, mesajul președintelui fiind alcătuit din colaje video de la conferința de presă din această săptămână.

„În această duminică, pe 27 septembrie, mergem la urne pentru a decide cui încredinţăm responsabilitatea administrării comunităţilor noastre”, a transmis Klaus Iohannis, într-un mesaj video postat peTwitter, informează News.ro.

Dincolo de importanța votului, se remarcă dubla măsură a președintelui, care îndeamnă lumea să iasă la vot, când în România se înregistrează- potrivit datelor oficiale- peste 1.600 de noi cazuri de infectări cu coronavirus, 42 de decese și peste 119.000 de cazuri totale confirmate până azi.

Nu mai departe de luna aprilie, când se înregistrau doar 340 de noi cazuri de persoane infectate pe zi și 7.000 de persoane confirmate în total, președintele Iohannis interzicea participarea la slujba de Paști.

„Stați acasă! Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări!”, ordona președintele Iohannis în 15 aprilie 2020, ținând bisericile închise pe toată perioada sărbătorilor de Paști.

 

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate