News ȘTIRI Președintele Iohannis cheamă românii la vot, în ziua cu 1600 de noi...

Președintele Iohannis cheamă românii la vot, în ziua cu 1600 de noi cazuri de infectări cu coronavirus. De Paști, Iohannis ordona „Stați acasă! Altfel vom avea înmormântări”

Președintele Klaus Iohannis a lansat, vineri, un apel către români cu îndemnul de a merge la vot, mesajul președintelui fiind alcătuit din colaje video de la conferința de presă din această săptămână.

„În această duminică, pe 27 septembrie, mergem la urne pentru a decide cui încredinţăm responsabilitatea administrării comunităţilor noastre”, a transmis Klaus Iohannis, într-un mesaj video postat peTwitter, informează News.ro.

Dincolo de importanța votului, se remarcă dubla măsură a președintelui, care îndeamnă lumea să iasă la vot, când în România se înregistrează- potrivit datelor oficiale- peste 1.600 de noi cazuri de infectări cu coronavirus, 42 de decese și peste 119.000 de cazuri totale confirmate până azi.

Nu mai departe de luna aprilie, când se înregistrau doar 340 de noi cazuri de persoane infectate pe zi și 7.000 de persoane confirmate în total, președintele Iohannis interzicea participarea la slujba de Paști.

„Stați acasă! Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări!”, ordona președintele Iohannis în 15 aprilie 2020, ținând bisericile închise pe toată perioada sărbătorilor de Paști.

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate