duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATEGrupul Ringier adoptă poziția struțului

Grupul Ringier adoptă poziția struțului

În octombrie 2021, „Știri ciudate” a solicitat trustului Ringier să comenteze prezența „coordonatorului” de la ziarul „Libertatea”, Cătălin Tolontan, într-un dosar de șantaj la primarul Băluță: Ringier nu a avut răspunsuri despre primar, dar are unul favorabil despre Guvern.

Pe 10 oct. 2021, publicația noastră a solicitat oficial trustului elvețian Ringier (președinte al board-ului de directori, Michael Ringier), să își precizeze poziția referitoare la prezența coordonatorului editorial de la ziarul „Libertatea”, Cătălin Tolontan, într-un dosar penal în care este suspectat de participare la un grup infracțional.

Continuarea este pe pagina jurnalistului Traian Horia.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate