vineri, septembrie 22, 2023
ACTUALITATEGermania | Unei vedete de televiziune i s-a reziliat contractul după ce...

Germania | Unei vedete de televiziune i s-a reziliat contractul după ce iubitul ei s-ar fi declarat conservator și susținător AfD: Ne distanțăm în mod clar de ideile de dreapta

O vedetă de televiziune germană a fost anulată din calitatea de promotor al furnizorului de livrare a mesei Hello Fresh din cauza presupusului sprijin al noului ei partener pentru partidul conservator Alternativa pentru Germania (AfD), care în prezent se află pe locul doi în sondaje, conform Remix News.

Parteneriatul cu Iris Klein a fost revocat de compania cu sediul în Berlin la sfârșitul săptămânii trecute, după ce au apărut informații că noul ei iubit ar fi simpatizant al opiniilor conservatoare. Compania alimentară susține că aceste valori nu sunt aliniate cu valorile sale.

Vedeta TV în vârstă de 56 de ani pare să fi fost anulată pur și simplu din cauza opiniilor politice ale partenerului ei.

„Ne distanțăm în mod clar de ideile rasiste și de dreapta”, a scris compania Hello Fresh pe Instagram în weekend.

„În prezent nu avem alte planuri de cooperare pentru cazul actual și luăm acest lucru ca pe o oportunitate de a revizui procesul nostru de selectare a partenerilor influenți”, a adăugat compania.

Postul de știri german Junge Freiheit a raportat că iubitul lui Klein și-a exprimat public opiniile politice sub un pseudonim, a criticat sprijinul Germaniei pentru Ucraina și a insultat-o pe Ricarda Lang, co-liderul Partidului Verzilor din Germania.

În răspunsul ei, Klein a încărcat un videoclip pe rețelele de socializare în care a numit afirmațiile împotriva partenerului său „nefondate”, insistând că nici ea, nici partenerul ei „nu au nimic de-a face cu o mișcare sau un partid de dreapta”.

„Nu, nu sunt un susținător AfD, dar nu aș denunța niciodată pe cineva din cauza opiniilor sale politice”, a spus ea telespectatorilor.

„Locuiesc în Spania de patru ani și jumătate și nu mă mai interesează politica germană. Ultima dată când am votat în Germania, am votat CDU și Angela Merkel pentru că mi-au plăcut. Dar mă distanțez clar de AfD! În ceea ce privește noul meu partener, nu mă pot pronunța cu privire la ce a postat înainte să ne cunoaștem”, a adăugat Klein.

AfD a obținut un sprijin considerabil în ultimul an, ca urmare a faptului că nemții nu se simt reprezentați de celelalte partide.

Partidul a fost condamnat public de mai mulți politicieni germani de rang înalt, inclusiv cancelarul Olaf Scholz și președintele german Frank-Walter Steinmeier. Lucrurile au mers atât de departe încât liderul unui ONG a cerut scoaterea formațiunii politice în afara legii.

În ultimul sondaj efectuat pentru următoarele alegeri parlamentare din Germania, AfD ocupă locul al doilea, cu 20,5%, cu șase puncte procentuale în spatele opoziției CDU (26,5%) și cu două puncte în fața SPD, care în prezent conduce coaliția federală.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

  1. Trăim o epocă de Mc Carthysm de stânga, vânătoare de vrăjitoare contra unui partid de bun simț, constituționalist care cere doar apărarea legii de migrația ilegală și de eco-fascism sau sexo-marxism care impun măsuri polițienești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate