marți, iulie 16, 2024
ACTUALITATEGermania | Noul comisar federal anti-discriminare, votat de Bundestag, a spus despre...

Germania | Noul comisar federal anti-discriminare, votat de Bundestag, a spus despre nemți că sunt „cartofi“. Ferda Ataman a recomandat părinților etnici germani să-și numească copiii Osman, Aliyeh și Khuyen

Ferda Ataman a devenit noul comisar federal al Germaniei pentru anti-discriminare, în ciuda afirmațiilor rasiste, aceasta spunând despre etnicii germani că sunt „cartofi”, într-o rubrică din revista pe care a scris-o.

Ataman și-a construit o carieră în jurul politicii identitare și a făcut o serie de remarci rasiste în trecut, inclusiv într-o rubrică Spiegel în care a scris că mulți cetățeni germani „uneori se transformă în emo-germani cu pielea subțire” dacă sunt numiți „cartofi.”

Ea a mai scris:

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Un număr surprinzător de oameni văd acest lucru ca pe o discriminare insultătoare. De ce?” Ea a continuat să răspundă la propria întrebare, scriind: „Deci, indignarea cu privire la „nemții cartofi” este despre altceva. Este vorba despre rezistența interioară de a te ocupa de tine și de propriile tale privilegii.”

Ea s-a referit și la germani și cu termenul „almans”, care este un argou derogatoriu pentru germanii care prezintă trăsături „tipic” germane.

În rubrica Spiegel din februarie, ea a chemat germanii să participe la acțiunile de „gherilă de nume” și a recomandat părinților etnici germani să-și numească copiii „Osman, Aliyeh, Khuyen”, în timp ce copiilor migranți, pe de altă parte, potrivit noului comisar, ar trebui să li se dea nume tradiționale germane.

Fluxul de Twitter al lui Ataman era plin de postări despre privilegiile albilor, problemele migranților și așa-numita discriminare. Totuși, ea a șters mii de postări pe Twitter odată ce a început campania pentru funcția de comisar anti-discriminare. Ataman, ai cărei părinți erau din Turcia, a fost, de asemenea, acuzată că ignoră problemele căsătoriilor forțate, naționalismul turc și mutilarea genitală, toate problemele care au afectat Germania din cauza creșterii migrației.

Ataman și-a câștigat funcția de comisar după un vot în Parlamentul Germaniei (Bundestag), obținând 376 de voturi pentru. Cu toate acestea, mulți politicieni s-au opus cu înverșunare numirii ei, spunând că nu este aptă să judece chestiunile anti-discriminare, având în vedere istoria sa, conform Remix News.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Și musulmanii să-și boteze copii Elfriede, Johan, Angela, Helmuth….Merge??? Asta nu e naivitate e impunere! De ce toți comisarii politici sunt aceiași din anii de după război (adică bătuți în cap – ca să nu spun mai urât!)

  2. asta inseamnă migrație.

    iti aduci invitați in casă și ăștia incep să iti zică apoi că ești rasist …

    naivitatea europeană ca prostie.

    mai ales că vorbim de musulmani, care nu sunt idioți să se asimileze că așa a zis un comisar european corupt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE