sâmbătă, decembrie 9, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Familiilor cu copii din Germania li se recomandă să nu...

VIDEO | Familiilor cu copii din Germania li se recomandă să nu mai viziteze piscinele în aer liber din cauza violenței și atacurilor sexuale comise de cetățeni „arabi și nord-africani”

Evenimentele recente de la piscinele în aer liber germane a alarmat într-o asemenea măsură Asociația Federală a Campionilor Germani de înot (BDS), încât președintele acesteia, Peter Harzheim, a declarat că nu mai poate recomanda familiilor să viziteze astfel de facilități în weekend.

În timp ce vorbea la Bild TV, Harzheim a susținut că „ar acționa iresponsabil” dacă ar merge la o piscină în aer liber cu cei trei nepoți ai săi.

Avertismentul vine după o ceartă în masă din weekend la o piscină din Berlin, în care au fost implicați aproximativ 100 de migranți, în care un număr de copii au fost loviți cu pumnii și picioarele, inclusiv un copil de 10 ani care a suferit o lovitură la cap. Incidentul a fost surprins pe video și a fost raportat pe scară largă în presa germană.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Aceste imagini mă zguduie. Când văd asta, mă înfior”, a spus Harzheim.

„Acești oameni pe care îi văd acolo nu au respect pentru oameni. Nu se poate continua așa. Operatorii piscinelor trebuie să fie mai activi și să-și aleagă mai bine vizitatorii”, a adăugat el.

Președintele BDS a cerut, de asemenea, mai mult sprijin politic și o acțiune mai strictă a poliției.

„Nu se poate ca oamenii care comit crime acolo să fie eliberați după două ore”, a spus Harzheim.

Politicienii închid ochii la probleme și ne dezamăgesc”, a adăugat el.

Potrivit lui Harzheim, trecutul de imigrant al unor autori nu ar trebui să însemne că problema nu trebuie abordată.

Astfel de incidente în masă sunt obișnuite în lunile de vară, cum ar fi o acțiune a poliției din 2019, la piscina Rheinbad din Düsseldorf, care a necesitat 60 de ofițeri pentru a restabili ordinea. În timpul incidentului, grupuri de bărbați care se băteau s-au apropiat prea mult de o familie, tatăl plângându-se de „nord-africani” și de comportamentul lor la piscină.

Bărbații l-au amenințat pe acesta că îl vor ataca. Poliția a sosit la timp pentru a preveni atacul bărbatului, dar oamenii legii înșiși au fost atacați cu sticle de băutură în timp ce scoteau familia afară de la piscină, care a fost apoi închisă pentru o zi. Martorii care au vorbit cu Rheinische Post au spus că sunt „arabi și nord-africani” și că persoanele care nu sunt implicate în incident au fost „hărțuite și, de asemenea, insultate” de aceștia, potrivit Remix News.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

  1. Regrete tardive, ca in Franța

    trist e că acești germani victime sigur au votat prostește ani la rândul SPD sau Merkel, și au aplaudat invazia controlată a Europei prin migrație de masă. Acum că a ajuns la ei s au trezit, insă prea tarziu. Nu ai ce să faci cu acești „cetățeni germani”. Au acte in regulă și li se rupe de voi și de Constituție și de Bruxelles. Și o să fie și mai grav iar proporția crește zi de zi, așa că Occidentul va fi focar de conflicte sociale și etnice, s a terminat cu dolce vita 🙂

  2. Deutschland, Deutschland, allés bules. De la romanische verachtung la arabische angst e un salt calitativ..Au trecut șapte ani de când hoaștele germane singure, îmbătrânite în feminism fremătau de bucurie că vine balanga africană la ele acasă și nu mai trebuie să plece în cine știe ce shitstan pentru o doză de sex.Herzichle willkommen scria pe afișe în gări.După importul de diversitate au început întâi să cârâie ceva cu jungle că azi, să rupă ața și s-o de-a le-a dreaptă cu habibii. Atâta cu narcisismul exclusivist german.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE