sâmbătă, septembrie 23, 2023
ACTUALITATEGermania intensifică restricțiile pentru nevaccinați. Ce înseamnă regula 3G

Germania intensifică restricțiile pentru nevaccinați. Ce înseamnă regula 3G

Guvernul german sporește presiunile asupra celor nevaccinați. De astăzi intră în vigoare așa-numita regulă 3G, care va permite practic accesul în numeroase locații doar persoanelor vaccinate complet, celor trecute prin boală și vindecate și celor testate.

Regula 3G spune că oamenii ar trebui fie vaccinați (geimpft), recuperați (genesen) sau testați pentru Covid (getestet) pentru a intra în anumite locații sau a lua parte la anumite evenimente.

Din 11 octombrie, testele rapide vor fi desființate. Cei care vor să se testeze vor fi obligați să plătească testele, iar teste gratuite vor mai exista doar pentru cei care nu se pot vaccina din motive medicale sau pentru cei care nu există recomandarea s-o facă.

Situația din România în ultimele 24 de ore

În România, în ultimele 24 de ore au fost 5.643 de doze administrate. Măsuri pentru sporirea campaniilor de vaccinare există în marea parte a țărilor europene. Unele optează pentru restricționarea accesului celor nevaccinați în anumite locuri publice, alții doar avertizează. Nu se știe însă dacă o să funcționeze pentru că principala problemă este că cei care și-au dorit serul, s-au imunizat iar acum s-a ajuns la populația care însă este rezervată în privința vaccinării, potrivit AlephNews.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

SUA, pacienți eliminați de pe lista de așteptare din cauză că au refuzat vaccinul

Un spital din Washington ar fi eliminat mai mulți pacienți bolnavi de pe lista de așteptare pentru un transplant, după ce au decis să refuze vaccinul anti-Covid, informează The Blaze, citat de Smart Radio.

Omul de radio Jason Rantz susține că Washington Medical Center a șters „mai mulți pacienți” de pe lista de așteptare pentru transplanturi de organe în ultimele luni, invocând o politică neoficială care impune vaccinarea împotriva Covid-19 pacienților care au nevoie de transplant.

Unul dintre pacienți, Derek Kovick (41 de ani), care are nevoie de un transplant de ficat, i-a dezvăluit lui Rantz politica controversată a spitalului, săptămâna trecută. La scurt timp după, un alt pacient, Sam Allen (64 de ani), a prezentat propria poveste.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Allen, care suferă de afecțiuni ale inimii, i-a spus realizatorului că se afla pe lista de așteptare a spitalului pentru un transplant de inimă de mai bine de doi ani. Dar, în iunie, după ce medicii au descoperit că nu este vaccinat și nu intenționează să o facă, a fost informat că nu mai figurează pe lista de așteptare – citește continuarea AICI.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

4 COMENTARII

  1. Si totusi CE inseamna “regula 3G”? Ca in titlul articolului scrie… dar in articol nu am gasit! Plus ca articolul incepe cu subiectul Germania, continua cu Romania, ca in final sa “sara” prin America, probabil copy/paste de la alt articol. Ciudat…

  2. Meanwhile in Communist Australia: August 22, 2021
    Victoria man who promoted anti-lockdown protest on social media is jailed for eight months
    Australia’s coronavirus restrictions on civil liberties have been amongst the most extreme. A 29-year-old man from the Australian state of Victoria was sentenced to eight months in prison after social media posts advertising anti-lockdown protests in Sydney, New South Wales, and a violation of other public health orders. Last weekend, the whole state of New South Wales was put under lockdown.
    Anthony Khallouf was arrested at a train station on Thursday afternoon. On Friday, at a court in Sydney, he was charged with public health order violations and organizing protests, sentenced to eight months in prison with a three months non-parole period.
    Khallouf is the founder of an anti-lockdown group called Australians vs. The Agenda. On his social media profiles he promoted the “Australian Freedom Rally,” and encouraged his followers to distribute posters for the “Worldwide Rally for Freedom.” https://reclaimthenet.org/victoria-man-who-promoted-anti-lockdown-protest-on-social-media-is-jailed-for-eight-months/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate