marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATESUA | Pacienții nevaccinați anti-Covid sunt eliminați de pe lista de așteptare...

SUA | Pacienții nevaccinați anti-Covid sunt eliminați de pe lista de așteptare pentru transplant de organe

Un spital din Washington ar fi eliminat mai mulți pacienți bolnavi de pe lista de așteptare pentru un transplant, după ce au decis să refuze vaccinul anti-Covid, informează The Blaze, citat de Smart Radio.

Omul de radio Jason Rantz susține că Washington Medical Center a șters „mai mulți pacienți” de pe lista de așteptare pentru transplanturi de organe în ultimele luni, invocând o politică neoficială care impune vaccinarea împotriva Covid-19 pacienților care au nevoie de transplant.

Unul dintre pacienți, Derek Kovick (41 de ani), care are nevoie de un transplant de ficat, i-a dezvăluit lui Rantz politica controversată a spitalului, săptămâna trecută. La scurt timp după, un alt pacient, Sam Allen (64 de ani), a prezentat propria poveste.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Allen, care suferă de afecțiuni ale inimii, i-a spus realizatorului că se afla pe lista de așteptare a spitalului pentru un transplant de inimă de mai bine de doi ani. Dar, în iunie, după ce medicii au descoperit că nu este vaccinat și nu intenționează să o facă, a fost informat că nu mai figurează pe lista de așteptare.

„Cardiologul m-a sunat să-mi spună că va trebui să mă vaccinez pentru a primi un transplant. I-am răspuns că asta este o noutate pentru mine și nu am fost informat până acum.”, a mărturisit Allen.

Acesta a primit ulterior o scrisoare de înștiințare în care este anunțat că numele i-a fost șters de pe lista de așteptare.

„Numele tău a fost eliminat de pe lista de așteptare a Washington Medical Center. Decizia a fost luată în urma conversației recente pe care ați avut-o cu privire la cerințele comitetului de selecție pentru transplantul de inimă, legat de respectarea politicilor și recomandărilor Covid-19.”, scrie în scrisoarea primită de pacient.

În cel de-al doilea caz, Rantz a fost anunțat că politica legată de vaccinarea împotriva Covid-19 este una neoficială.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, Susan Gregg, afirmă vag că „medicii fac o evaluare legată de recomandările și cerințele de vaccinare, inclusiv cea împotriva Covid-19, pe baza factorilor de risc ai fiecărui pacient și a gradului de imunosupresie care poate apărea.”

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Allen refuză să se vaccineze împotriva Covid-19 deoarece consideră că potențialele efecte secundare ar putea fi dăunătoare pentru el, având în vedere starea sa de sănătate.

El suferă de o serie de boli și se teme că politica spitalului ar putea să-l împiedice în cele din urmă să primească un transplant care i-ar putea salva viața. „Asta va duce, mai mult ca sigur, la moartea mea.”, declară acesta.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE