duminică, decembrie 3, 2023
ACTUALITATEGermania a redus sprijinul militar pentru Ucraina | Armele promise nu au...

Germania a redus sprijinul militar pentru Ucraina | Armele promise nu au mai ajuns la Kiev

La începutul războiului dintre Rusia și Ucraina, Germania a anunțat că va sprijini cu arme Kievul, pentru a face față atacurilor, însă, potrivit jurnaliștilor de la The Times, până la acest moment au ajuns câteva  mii de mine antitanc, piese de mitralieră, radiouri, grenade și alți explozivi.

Cancelarul german  Olaf Scholz a autorizat transportul echipamentelor militare, însă, în mod surprinzător,  tancuri și vehicule blindate de luptă promise nu au mai ajuns, în ciuda apelurilor disperate ale președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski.

„Abandonarea Ucrainei” de către Germania a fost sesizată și de ambasadorul Ucrainei în Germania, Andrii Melnik.

„Din punct de vedere militar, Ucraina este pur și simplu lăsată de izbeliște de către Berlin”, a declarat  Melnik pentru  cotidianul Bild, potrivit TVR.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  

Decizia Germaniei, de a nu mai livra tancuri de tip occidental, a fost aspru criticată și de președintele Poloniei, Andrej Duda. El susține că guvernul de la Berlin a promis că va înlocui tancurile vechi, trimise de Polonia, pentru  ca armata ucraineană să fie eficientă.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Până la acest moment, Olaf Scholz nu a susținut public că va retrage sprijinul militar pentru Ucraina,  însă, în cadrul unei întâlniri oficiale de la  Stuttgart, s-a întrebat retoric, dacă „pacea poate fi menținută doar cu arme”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„În centrul problemei se află întrebarea: poate fi combătută violența cu violență? Sau, după cum spun unii, pacea poate fi atinsă doar fără arme? Este clar că astfel de chestiuni trebuie discutate”, a declarat cancelarul german, citat de sursa precizată.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. A lovit-o pe cu.va germană filozofia drept în moalele capului fix când trebuia să trimită marfa. Normal, cu ombilicul dublu Gazprom și nuclearele trase pe dreapta de kamaraderinn Angela Vladimirova Merkel(numele fostului).Cu așa freund nu-ți mai trebuie dușmani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate