joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATERestricțiile impuse pelerinajului de la Iași sunt încă în vigoare/ Mărturii despre...

Restricțiile impuse pelerinajului de la Iași sunt încă în vigoare/ Mărturii despre pelerinii veniți din țară la Sfânta Parascheva și care sunt ținuți gardul Mitropoliei

Restricțiile privind accesul pelerinilor la Iași sunt în vigoare, creștinii veniți din țară nefiind lăsați să intre, la ora transmiterii acestei știri, în curtea Mitropoliei.

Știrile despre ce se întâmplă acum la Iași sunt puține, în contextul în care presa nu consideră că discriminarea pelerinilor nu este un subiect de interes, despre care să relateze.

Așa încât, orice mărturie despre ce se întâmplă cu pelerinii veniți din țară la racla Sfintei Parascheva, precum următoarea relatare, postată pe Facebook, este importantă.

„Ei sunt o familie din Timișoara. Au crezut că vor putea intra în curtea Mitropoliei pentru a se vedea, ca în fiecare an, cu Cuvioasa. Dar nu, trupul Cuvioasei este izolat.

Au zis că vor sta la gard pentru a citi acatistul și a mai vorbi cu Sfânta. Chiar dacă au parcus România în 12 ore, mi-au zis că o simt și pe Cuvioasa aici, pe Bulevard. Vor sta până spre miezul nopții.

Jurnaliștii nu îi filmează. Nu aduc senzaționalul.

Și am mai întâlnit așa pelerini: din Craiova, Constanța, Brașov, Bihor. Mi-au spus povestea lor de viață. Am avut lecții de smerenie în fața ochilor mei.

Sfânta a primit rugăciunile lor și a tuturor care au putut să o simtă și pe Sfânta din afară. Sunt sigur”, a scris Grigorie Pijin pe Facebook.

Reamintim că Patriarhul Daniel a transmis, vineri, un mesaj ferm prin care solicita anularea măsurii excesive de interzicere a pelerinajului de la Iași.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE